Har du modtaget en SMS fra os?

Hvorfor sender I en SMS ud nu?

  • Vi sender d. 5/12 en sms-udsendelse ud grundet behovet for julehjælp. Det er til personer som tidligere har støttet, eller vist interesse for Røde Kors’ arbejde. Har I spørgsmål, er I velkomne til at skrive til fastbidrag@rodekors.dk, så vil vi besvare din henvendelse hurtigst muligt. Det koster ikke noget at afmelde vores sms’er, udover almindelig sms-takst.
  • I Røde Kors er vores mission at hjælpe sårbare mennesker overalt i verden. For at gøre det har vi brug for penge, som vi blandt andet får fra fra helt almindelige danskere i form af private bidrag. Indtægter fra telemarketing, SMS og lignende udgør en vigtig del af vores økonomiske fundament. Hvis vi ikke kontakter mennesker, får vi heller ingen bidrag. En SMS med en opfordring om at støtte er altså en af de kommunikationsformer, som vi bruger. Og vi respekterer selvfølgelig et nej tak, hvis folk ikke ønsker at høre fra os igen.

Hvor har I mit nummer fra?

  • Du har før haft støttet Røde Kors og har opgivet dit nummer til os.

Hvordan kan jeg blive fri for at modtage flere SMS’er?

  • Vi respekterer naturligvis, at du ikke har lyst til at blive kontaktet af os igen. Du kan til enhver tid frabede dig flere SMS’er ved at sende teksten AFMELD til 1240. 

Kan det passe, at jeg skal betale et gebyr for at afmelde jeres SMS’er?

  • Hvis du har fået en besked om, at det koster dig penge at afmelde vores SMS-kommunikation, er det en fejl hos din teleudbyder. Du vil ikke betale noget gebyr for at afmelde vores SMS-henvendelser. Alternativt kan du skrive til os på fastbidrag@rodekors.dk, så sørger vi for at afmelde dig i vores system.    

Hvorfor bruger I penge på at udsende SMS’er?

  • Penge kommer ikke af sig selv. Vi er nødt til at investere i vores fundraising for at nå ud til potentielle bidragydere og dermed få mulighed for at hjælpe endnu flere mennesker i nød. Denne SMS-kampagne er et eksempel på det.