Smid tøjet for en god sag

For femte år i træk laver vi Danmarks største tøjindsamling, Smid Tøjet, og du kan være med. Giv dit brugte tøj til Røde Kors, og hjælp mennesker, hvor der er allermest brug for det.

Fra mandag d. 1. april til d. 13. april opfordrer Røde Kors alle til at rydde ud i klædeskabene og donere det tøj, som du ikke længere selv har brug for.

 

Sådan kan du være med

  • Smid tøjet i en Røde Kors Butik eller i en af vores mere end 1500 blå containere. Find din nærmeste butik eller tøjcontainer på kortet her på siden
     
  • Få hele skolen med. Tilmeld jer til Smid Tøjet via: smidtojet@rodekors.dk
     
  • Saml ind med kollegerne. Du kan tilmelde din arbejdsplads via: smidtojet@rodekors.dk

Her kan du smide tøjet

Sådan bliver dit tøj til hjælp

Dit tøj betyder, at vi kan hjælpe sårbare og udsatte mennesker. Når du giver dit tøj videre, får andre mulighed for at købe billigt og godt tøj, og på den måde støtter både du og køberne en god sag.

 

Thumbnail

Røde Kors er verdens største hjælpeorganisation. Vi hjælper ensomme og sårbare mennesker i Danmark, udland, og vi hjælper ofre for krig og naturkatastrofer.

Frivillige i Røde Kors’ genbrugsbutikker tjener hvert år millioner af kroner til hjælpearbejdet ved at sælge brugt tøj. Så ved at donere dit tøj til Røde Kors, er du med til at gøre hjælpen mulig.

Smid tøjet for en god sag.