Smid Tøjet – det har fortjent det

Røde Kors står endnu engang i spidsen for en landsdækkende tøjindsamling og det vil glæde os, at Du er en del af det. Du kan sørge for at give en hjælpende hånd, hvor der er allermest brug for det - netop ved at donere dit brugte tøj til Røde Kors.

I det forgangne år var Smid Tøjet kampagnen en bragende succes, så derfor er det i år ikke blot 14 dage, men derimod forløber kampagnen hele året, hvor der løbende vil komme forskellige digitale nedslag i forbindelse med blandt andet højtider. Mange af os kan højst sandsynligt nikke genkendende til tøj og sko, som har samlet støv lidt for længe i klædeskabet. Den forvaskede skjorte, bukserne du inderst inde ved, du aldrig kommer til at passe eller de fejlkøbte støvler? Røde Kors opfordrer derfor alle til at smide tøjet og rydde ud i garderoben og donere det tøj, som du ikke længere benytter dig af – lad tøjet få en ny chance.

Røde Kors er verdens største hjælpeorganisation og vi bestræber os på, at hjælpe sårbare mennesker i Danmark, men i høj grad også ofre for krig og naturkatastrofer verden over. Ved at donere dit gamle tøj til Røde Kors medvirker du til, at vi kan yde den bedste hjælp.

Gør som josefine

Ryd ud i dit klædeskab og smid tøjet til Røde Kors.

Har du tøj liggende som du ikke længere kan passe, så gør som Josefine og smid tøjet for en god sag. 

Få flere gode råd til oprydning i dit klædeskab 

Her kan du smide tøjet

Sådan kan du donere

Læs mere om Smid Tøjet for skoler og arbejdspladser

Få de vigtigste historier direkte i din indbakke

Når jordskælv, orkaner og flodbølger smadrer alt, flyver nødhjælpsarbejder Peder af sted med det samme. Han har amputeret et ben med en schweizerkniv og fået en pistol for panden, men han giver aldrig op. 

Vil du høre mere?

Vi er til stede i katastrofer og krige og i dit lokalområde, og vi vil så gerne dele de vigtigste historier med dig.  

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet nederst i mailen. Se vores politik om persondata her