Bliv frivillig i Røde Kors

Vil du gøre en forskel for udsatte mennesker? Som frivillig kan du være med til at skabe positive forandringer og hjælpe sårbare børn, voksne og ældre til et bedre liv. Læs mere om, hvad du kan hjælpe med - eller meld dig som frivillig allerede nu: 

Tilmeld dig som frivillig

Bliv frivillig nu

Hvis du ønsker at blive frivillig i forbindelse med vores indsats for at hjælpe flygtninge fra Ukraine i Danmark, opfordrer vi dig til at læse med her og tilmelde dig hjælpenetværket Røde Kors Parat.

Så vil du blive kontaktet, når der er brug for hjælp i dit lokalområde til opgaver i forbindelse med den ukrainske flygtningesituation.

Udfyld formularen og bliv ringet op af en Røde Kors-medarbejder eller en frivilligleder i dit lokalområde. Sammen finder I ud af, hvilken frivilligaktivitet, der passer til dig, ud fra det du har indtastet i formularen.

Hvad er du interesseret i at hjælpe med? *

Hvilke områder er du interesseret i? *
Ovenstående område har flere forskellige aktiviteter. Vælg evt. hvilke du ønsker at være frivillig inden for.
Ensomhed
Familier, børn og unge
Asyl og integration
Sundhed, samarit og førstehjælp
Støtte til indsatte og løsladte

Når du udfylder formularen accepterer du, at Røde Kors må kontakte dig via sms, telefon og e-mail. Se Røde Kors’ politik om persondata.  

Vores frivillige arbejde er organiseret i mere end 200 lokalafdelinger over hele landet. På Frivilligjob.dk kan vores lokalafdelinger slå konkrete frivilligjobs op, hvis de har et særligt lokalt behov. Du kan klikke dig ind på Frivilligjob.dk og se, om der er et frivilligjob, som passer til dig.

Vil du snakke med en af vores frivillige ledere i dit lokalområde, så finder du kontaktoplysninger på vores Danmarkskort.

Du kan også læse vores FAQ om at være frivillig her