Bliv frivillig og gør en forskel

Som frivillig kan du være med til at skabe positive forandringer og hjælpe sårbare børn, voksne og ældre til et bedre liv. Folk i din by har brug for dig, hvis du vil give lidt af din tid til frivilligt arbejde.

Vi har mange forskellige aktiviteter, så der er noget for enhver. Du kan gå på opdagelse og finde det, du synes kunne være spændende.

Bliv frivillig

Hvor kan du gøre en forskel? 

Fortæl mig mere om at blive frivillig

Udfyld formularen og bliv ringet op af en Røde Kors-medarbejder eller en frivilligleder i dit lokalområde. Sammen finder I ud af, hvilken frivilligaktivitet, der passer til dig, ud fra det du har indtastet i formularen.

Hvad er du interesseret i at hjælpe med? *

Hvad er du interesseret i?
Ovenstående område har flere forskellige aktiviteter. Vælg evt. hvilke du ønsker at være frivillig inden for.
Ensomhed
Udsatte familier
Flygtninge
Støtte til indsatte og løsladte
Hjemløshed
Frivilligaktiviteter online
(Vælg en af de adresser, som bliver foreslået i dropdown-menuen)

Når du udfylder formularen accepterer du, at Røde Kors må kontakte dig via sms, telefon og e-mail. Se Røde Kors’ politik om persondata.  

Samtykke

Jeg giver samtykke til, at Røde Kors må behandle mine oplysninger, så længe de er relevante for arbejdet med at matche mig med en frivilligaktivitet. Mine oplysninger må deles med den relevante medarbejder eller frivillige i Røde Kors og jeg må kontaktes mhp. at følge op på min oplevelse med at melde mig som frivillig i Røde Kors.
Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at skrive til blivfrivillig@rodekors.dk

 

Vores frivillige arbejde er organiseret i mere end 200 lokalafdelinger over hele landet. På Frivilligjob.dk kan vores lokalafdelinger slå konkrete frivilligjobs op, hvis de har et særligt lokalt behov. Du kan klikke dig ind på Frivilligjob.dk og se, om der er et frivilligjob, som passer til dig.

Vil du snakke med en af vores frivillige ledere i dit lokalområde, så finder du kontaktoplysninger på vores Danmarkskort.

Du kan også læse vores FAQ om at være frivillig her