Bliv frivillig og gør en forskel for flygtninge

Røde Kors er med flygtninge hele vejen. Fra ankomsten til Sandholm, undervejs i asylfasen, og ved ankomsten til den nye kommune eller når asylansøgerne får afslag på deres ansøgning. Find alle vores aktiviteter inden for asyl og integration på siden her.

Bliv frivillig nu

Asylcenter - frivillig

Bliv frivillig i Integrationsarbejdet

Som frivillig i en af vores mange integrationsaktiviteter kan du gøre en forskel ved blandt andet at lære flygtninge dansk, vise rundt i jeres fælles lokalsamfund og fortælle om dansk kultur.
 

Læs mere om integrationsarbejdet

Cykelfrivillig

Bliv frivillig på et Asylcenter

Vær med til at give asylansøgere en tryg, meningsfuld og værdig hverdag. Som frivillig på et af Røde Kors’ asylcentre kan du fx blive fodboldtræner, arrangere udflugter, blive besøgsven, hjælpe til i en lektiecafé – og meget mere.

Læs mere om at være frivillig på et asylcenter

Thumbnail

Hjælp en ung flygtning

Som repræsentant for en ung flygtning er du den unges garant for, at hans/hendes rettigheder overholdes – og du giver en vigtig personlig støtte til et ungt menneske i en svær periode.

Læs mere om at hjælpe unge flytninge

Thumbnail

Volunteer in an Asylum Center

At Red Cross Asylum we welcome non-Danish-speakers to volunteer. Help with language, IT, sport, homework and much more.
 

Read more about volunteering in an Asylum Center
 

Venner Viser Vej

Bliv ven med en flygtning

Som ven til en flygtning i Venner viser vej bidrager du til den gode modtagelse og introduktion til lokalsamfundet. Du kan vise vej ind i sociale fællesskaber og i det offentlige Danmark.

Læs mere om Venner Viser Vej

Sprogtræner

Bliv online sprogtræner

Bliv online sprogtræner på vores landsdækkende platform Sprogland.dk. Som sprogtræner på Sprogland øver du dansk med udlændinge som ønsker at træne eller holde deres danske vedlige. Det foregår online, hvor man taler sammen via video.

Læs mere om online sprogtræner 

Thumbnail

Bliv frivillig værge

Bliv værge for en ung flygtning, der har fået asyl og skal etablere sig i Danmark. Som værge for en ung flygtning er du den unges garant for, at hans/hendes rettigheder overholdes – og du giver en vigtig personlig støtte til et ungt menneske i en svær periode.

Læs mere om at være værge

Bliv frivillig nu

Udfyld formularen og bliv ringet op af en Røde Kors-medarbejder eller en frivilligleder i dit lokalområde. Sammen finder I ud af, hvilken frivilligaktivitet, der passer til dig, ud fra det du har indtastet i formularen.

Hvad er du interesseret i at hjælpe med? *

Hvilke områder er du interesseret i? *
Ovenstående område har flere forskellige aktiviteter. Vælg evt. hvilke du ønsker at være frivillig inden for.
Ensomhed
Familier, børn og unge
Asyl og integration
Sundhed, samarit og førstehjælp
Støtte til indsatte og løsladte

Når du udfylder formularen accepterer du, at Røde Kors må kontakte dig via sms, telefon og e-mail. Se Røde Kors’ politik om persondata.