Bliv frivillig nørkler

Kan du lide at strikke, hækle eller sy – og vil du være en del af et fantastisk fællesskab? Så kan du blive nørkler i Røde Kors. 
Se muligheder for at blive nørkler gennem kortet nederst på siden eller meld dig som frivillig gennem vores formular.
 

Vores ca. 5.000 nørklere strikker, hækler og syr forskellige håndarbejder til sårbare målgrupper lokalt fx på plejehjem, sygehuse, institutioner og lignende eller til salg i Røde Kors’ butikker, hvor overskuddet går til at støtte Røde Kors indsatser både nationalt og internationalt. Derudover kan man hjælpe med at indsamle penge med sine nørklerier ved at strikke eller sy til kampagner. 

 

kontainer_image

Mød Johanne, der har været frivillig nørkler hos Røde Kors i 21 år

Hver anden onsdag mødes en masse nørklere fra Videbæk-afdelingen og sidder sammen og strikker. 87-årige Johanne Søbyhøj har været en del af nørklerne i Videbæk, siden gruppen startede for 21 år siden. Hun bor i byen og forsøger at komme hver gang, nørklerne mødes

Nogle af de andre i nørklergruppen har også været med helt fra starten af, og de kender efterhånden hinanden rigtig godt. Og der kommer løbende nye med, som bliver taget med i fællesskabet.
 

Kontainer image

Vidste du at..

De strikkede huer som Røde Kors' nørklere lavede til Innocent Juice indbragte 300.000 kr. i 2018

Jeg tænkte, det kunne være hyggeligt at sidde og strikke sammen med andre. Og så ville jeg gerne bidrage til verdens børn.

Johanne, nørkler i 21 år, Videbæk

Kontainer image

Find din lokale kontaktperson

Fortæl mig mere om at blive frivillig

Udfyld formularen og bliv ringet op af en Røde Kors-medarbejder eller en frivilligleder i dit lokalområde. Sammen finder I ud af, hvilken frivilligaktivitet, der passer til dig, ud fra det du har indtastet i formularen.

Hvad er du interesseret i at hjælpe med? *

Hvad er du interesseret i?
Ovenstående område har flere forskellige aktiviteter. Vælg evt. hvilke du ønsker at være frivillig inden for.
Ensomhed
Udsatte familier
Flygtninge
Støtte til indsatte og løsladte
Hjemløshed
Frivilligaktiviteter online
(Vælg en af de adresser, som bliver foreslået i dropdown-menuen)

Når du udfylder formularen accepterer du, at Røde Kors må kontakte dig via sms, telefon og e-mail. Se Røde Kors’ politik om persondata.  

Samtykke

Jeg giver samtykke til, at Røde Kors må behandle mine oplysninger, så længe de er relevante for arbejdet med at matche mig med en frivilligaktivitet. Mine oplysninger må deles med den relevante medarbejder eller frivillige i Røde Kors og jeg må kontaktes mhp. at følge op på min oplevelse med at melde mig som frivillig i Røde Kors.
Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at skrive til blivfrivillig@rodekors.dk