Sådan behandler vi dine persondata

Version 3.0 - sidst opdateret 16. februar 2024

Denne privatlivspolitik er gældende for de persondata, som du giver til Røde Kors, og/eller som vi indsamler om dig, når du eksempelvis deltager i en aktivitet, er asylansøger, bidragsyder, medlem, jobsøgende, kunde, leverandør, ansat i en myndighed, bruger af vores tjenester mfl. I politikken kan du læse mere om, hvilke persondata vi indsamler, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe, vi opbevarer data om dig. På www.rodekors.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken
 

Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik for frivillige

Denne privatlivspolitik er gældende for de persondata, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, som frivillig i Røde Kors. I politikken kan du læse mere om, hvilke persondata vi indsamler, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig. For at sikre at vi overholder de grundlæggende principper om beskyttelse af persondata og databeskyttelse, vil denne politik løbende blive opdateret og kan ændres uden varsel. Du vil til enhver tid kunne finde den seneste udgave af denne politik på www.rodekors.dk eller du kan få den udleveret af din lokalafdeling. Er du indsamler ved landsindsamlingen, potentiel frivillig og/eller har givet et bidrag til Røde Kors, så kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine persondata www.rodekors.dk/saadan-behandler-vi-persondata.

Læs vores privatlivspolitik for frivillige herPrivatlivspolitik for Røde Kors lokalafdeling

Denne privatlivspolitik er gældende for de persondata, som du giver til din Røde Kors afdeling, og/eller som vi indsamler om dig, når du eksempelvis i en Røde Kors afdeling deltager i en aktivitet, er medlem, leverandør eller besøgende på hjemmeside m.fl. I politikken kan du læse mere om, hvilke persondata vi indsamler, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe, vi opbevarer data om dig. www.rodekors.dk eller hos din lokale Røde Kors afdeling vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.

Læs vores privatlivspolitik for lokalafdelinger