Er I en virksomhed, der ønsker at støtte med en fast årlig donation, er et medlemskab hos Røde Kors Erhvervsklub en god idé for jer.

Som medlem af Røde Kors’ Erhvervsklub er I med til at sikre, at Røde Kors kan holde sit løfte om altid at være til stede for sårbare – både her i Danmark og ude i verden, når katastrofen rammer. Samtidig styrker et medlemskab jeres virksomheds CSR profil ved at vise, at I tager socialt ansvar og således sætte et positivt præg på jeres medarbejdere, kunder og leverandører. 

Vis omverden af I tager et socialt ansvar

Når I tilmelder jeres virksomhed Erhvervsklubben, vil I modtage en medlemspakke m.m. Længere nede på siden kan I læse om de mange fordele I får ved et erhvervsmedlemskab.


Se vores erhvervsmedlemmer 

  Bliv en del af Røde Kors Erhvervsklub

  Din virksomhed får synlighed for samarbejdet med Røde Kors. Det styrker din sociale profil. Og det giver tilfredshed blandt kunder og ansatte.

  Du er med til at gøre en forskel for mennesker i nød. I katastrofer, krige og blandt verdens allerfattigste.
   

  Fordele som erhvervsmedlem 

  Giv minimum 3.500 kr. (ekskl. moms) årligt og få:

  • Medlemspakke med LinkedIn og Facebook banner, Røde Kors Erhvervsklublogo, digitalt og printklart diplom, mailsignatur samt PP-mærke , som I kan bruge til at gøre opmærksom på, at I støtter Røde kors.
  • Nyhedsbreve seks gange årligt med video, cases og lign., som I kan dele på interne og eksterne kanaler for at gøre opmærksom på at I støtter Røde Kors.
  • How to-guides om hvordan din virksomhed kan bruge jeres erhvervsmedlemsskab konkret CSR mæssigt.
  • 10 % på førstehjælpskurser så I kan klæde jeres medarbejdere på til at redde liv.
  • Netværksmøder. Det næste er den 30. november hos Dansk Erhverv med overskriften: "Purpose Seminar: Hvad er meningen med din forretning?"
  • Eksponering på Røde Kors side over erhvervspartnere. 

  Bliv medlem af erhvervsklubben her

  Vælg beløb
  100.000 kr.
  kr.
  Indtast valgfrit beløb. Beløbet er eksl. moms.
  Betalingsikoner

  Skattefradrag

  Når der indgår et element af mod-ydelse (fx markedsføring) i forbindelse med et sponsorat, har virksomheden som hovedregel fradrag for hele beløbet som driftsudgift. Det er op til virksomheden at bedømme, evt. efter samråd med virksomhedens revisor, om beløbet kan fratrækkes som en driftsomkostning (fx reklameudgift). Jfr.statsskattelovens § 6.

  Se her hvordan

  Hør mere om erhvervsklubben

  Ønsker du at vide mere om dine muligheder som erhvervsmedlem så kontakt:

  Simone Kofoed Broholm
  Corporate Fundraising Manager
  Tlf. +45 3525 9236
  Mob: +45 2928 7659
  sikcl@rodekors.dk


  Vi kontakter løbende virksomheder angående et erhvervsmedlemsskab fra dette nummer:
  32 22 59 03