Som erhvervsmedlem donerer I et årligt bidrag til Røde Kors. Som medlem af Røde Kors’ erhvervsklub er I med til at sikre, at Røde Kors kan holde sit løfte om altid at være til stede for sårbare – både her i Danmark og ude i verden, når katastrofen rammer. Som medlem vil I indgå i et stort netværk af mange forskellige grene af erhvervslivet, der alle støtter op om Røde Kors' humanitære arbejde.

I tager et socialt ansvar for fællesskabet og skaber samtidig merværdi for jeres virksomhed. Jeres medarbejdere kan være stolte af, at I er en del af Røde Kors, og sammen er vi altid til stede i verdens brændpunkter. Samtidig sætter I et positivt præg på jeres virksomheds brand og omdømme blandt kunder, leverandører og kommende medarbejdere.

Vis omverden af I tager et socialt ansvar

Når I tilmelder jeres virksomhed erhvervsklubben vil I modtage en medlemspakke med digitalt diplom, printklart diplom, mailsignatur og PP mærke, som I kan bruge til at gøre opmærksom på at I støtter Røde Kors’ arbejde.

Se vores erhvervsmedlemmer 

  Bliv en del af Røde Kors Erhvervsklub

  Din virksomhed får synlighed for samarbejdet med Røde Kors. Det styrker din sociale profil. Og det giver tilfredshed blandt kunder og ansatte.

  Du er med til at gøre en forskel for mennesker i nød. I katastrofer, krige og blandt verdens allerfattigste.
  Klæd dine medarbejdere på til at redde liv - Som erhvervsmedlem får I 10 % på førstehjælpskurser.

  Information om Røde Kors' arbejde

  Som erhvervsmedlemmer modtager I:

  • 6 årlige nyhedsbreve med video, cases og lign. som I kan dele på interne såvel som eksterne kanaler for at gøre opmærksom på at I støtter Røde Kors’ indsatser.
  • How to-guides om hvordan din virksomhed kan bruge jeres erhvervsmedlemsskab konkret CSR mæssigt.

   

  Bliv medlem af erhvervsklubben her

  Vælg beløb
  100.000 kr.
  kr.
  Indtast valgfrit beløb
  Betalingsikoner

  Skattefradrag

  Når der indgår et element af mod-ydelse (fx markedsføring) i forbindelse med et sponsorat, har virksomheden som hovedregel fradrag for hele beløbet som driftsudgift. Det er op til virksomheden at bedømme, evt. efter samråd med virksomhedens revisor, om beløbet kan fratrækkes som en driftsomkostning (fx reklameudgift). Jfr.statsskattelovens § 6.

  Se her hvordan

  Hør mere om erhvervsklubben

  Ønsker du at vide mere om dine muligheder som erhvervsmedlem så kontakt:

  Simone Kofoed Broholm
  Corporate Fundraising Manager
  Tlf. +45 3525 9236
  Mob: +45 2928 7659
  sikcl@rodekors.dk


  Vi kontakter løbende virksomheder angående et erhvervsmedlemsskab fra dette nummer:
  32 22 59 03