Røde Kors’ erhvervsklub har fået 1.000 medlemmer


Den globale digitale rådgivningsvirksomhed DHI vil tage et socialt ansvar og bliver medlem nummer 1.000 af Røde Kors’ erhvervsklub.

 

kontainer_image


I Røde Kors fejrer de ikke kun det nye år. De fejrer også, at erhvervsklubben har fået 1.000 medlemmer.

Virksomheder, som ønsker at tage et socialt ansvar ved at støtte op om Røde Kors’ arbejde for sårbare i Danmark og resten af verden. Medlem nummer 1.000 er den digitale rådgivningsvirksomhed DHI.
”Vi fremmer bæredygtig udvikling, tager socialt ansvar og gør en forskel for dem, der bliver ramt af vand- og klimarelaterede kriser rundt om i verden. Derfor giver det mening for os at være en del af Røde Kors,” siger Ann-Louise Elkjaer, Senior Vice President of Global People & Communication i DHI.
DHI er en global virksomhed med over 1.000 medarbejdere rundt omkring i verden, der arbejder med at rådgive om og udvikle vandteknologi. Teknologi, der blandt andet kan hjælpe de lande, som bliver ramt hårdest af klimaforandringerne og oplever tørke eller oversvømmelser.
”Vi oplever, at vi står i en vandkrise, som blandt andet skyldes befolkningstilvækst, økonomisk vækst, urbanisering og klimaforandringer. Vi kan ikke løse krisen alene i vores virksomhed, så derfor vil vi gerne række ud og samarbejde med organisationer som Røde Kors,” siger Ann-Louise Elkjaer.
 

En broget flok med et fælles formål

De mange medlemmer af erhvervsklubben spænder vidt og bredt. Både i størrelse og branche. Men én ting har de tilfælles. De vil tage et socialt ansvar og sikre, at Røde Kors kan være til stede for udsatte mennesker over hele verden. Det fælles formål sætter Ann-Louise Elkjaer pris på.
”Jeg synes kun, det er glædeligt at vide, at så mange andre danske virksomheder støtter op om Røde Kors’ vigtige arbejde og har et ønske om at hjælpe i verdens brændpunkter,” siger Ann-Louise Elkjaer.
Røde Kors’ erhvervsklub har eksisteret i over 30 år. Du kan læse mere om erhvervsklubben eller melde din virksomhed ind her. Du kan også læse mere om verdens vandkriser, og hvordan DHI er med til at løse dem på LinkedIn.