Bliv frivillig online og gør en forskel hjemmefra

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for et andet menneske hjemmefra? Som frivillig i en af vores online aktiviteter er du ikke afhængig af at bo tæt på den, du hjælper, og du kan i højere grad være med til at tilrettelægge, på hvilke tidspunkter, du vil udføre det frivillige arbejde. Du kan hjælpe mennesker over hele landet, som har brug for din hjælp, og herunder kan du læse hvordan. Meld dig som frivillig nederst på siden.

SnakSammen

Bliv SnakSammen ven

I SnakSammen tilbyder du at komme på ’digitalt besøg’ hos mennesker, der er ensomme, isolerede eller blot har brug for et pusterum i form af en samtale med et andet menneske.

Læs mere om SnakSammen

Modelfoto

Bliv frivillig i Q-net

Det kan have en stor betydning, at en person ringer en gang om ugen. Især når man er i krise, har et lille netværk og skal starte forfra. En person som lytter, møder en med anerkendelse og en som man kan dele op- og nedture med.

Læs mere om Q-net

sproguniverset frivillig hjælper en deltager

Online sprogtræner

Som frivillig sprogtræner i Røde Kors kan du gøre en enestående forskel ved at støtte flygtninge i at træne dansk online eller i en fysisk café.

Læs mere om Sprogunivers
 

En kvinde sidder med sin computer på en sofa

Webshop Assistent

Som digital frivillig for Røde Kors Webshop, bidrager du til at gøre genbrug endnu mere tilgængeligt i Danmark. Det er fleksibelt hjemmearbejde, hvor du selv bestemmer dine timer og får brugt din skærmtid på noget meningsfuldt.

Læs mere om Webshop Assistent

Bliv frivillig nu

Udfyld formularen og bliv ringet op af en Røde Kors-medarbejder eller en frivilligleder i dit lokalområde. Sammen finder I ud af, hvilken frivilligaktivitet, der passer til dig, ud fra det du har indtastet i formularen.

Hvad er du interesseret i?
Ovenstående område har flere forskellige aktiviteter. Vælg evt. hvilke du ønsker at være frivillig inden for.
Ensomhed
Familier, børn og unge
Flygtninge
Støtte til indsatte og løsladte
Hjemløshed
Frivilligaktiviteter online

Når du udfylder formularen accepterer du, at Røde Kors må kontakte dig via sms, telefon og e-mail. Se Røde Kors’ politik om persondata.