Bliv frivillig inden for Fængsling og Resocialisering

I Danmark er ca. 4.000 mennesker hvert år indsat i fængsler, arrester og pensioner. Fælles for dem er, at deres liv er sat på pause, og at adgangen til deres netværk er begrænset. For mange er tiden i fængslet præget af isolation og ensomhed. De kan udvikle alvorlige psykiske mén, og ca. en tredjedel begår ny kriminalitet efter løsladelse.

Bliv frivillig nu

mentor

Bliv mentor

Mange løsladte oplever tiden før, under og efter løsladelse som kaotisk. Som frivillig mentor kan du vise vej i kaos. Du kan hjælpe med at finde fodfæste på løsladelsesdagen og de første dage efter, hvor mange praktiske ting skal falde på plads, du kan støtte op om job- og boligsøgning og meget mere. 

Læs mere om Primus Motor

besøg fængsel

Bliv fængselsbesøgsven

Som frivillig fængselsbesøgsven er du måske den indsattes eneste kontakt til verden udenfor murene. Mange indsatte har mistet kontakt til familie og andet netværk og tilbringer år væk fra det levende samfund. 

 

Læs mere om at være fængselsbesøgsven 

Fængselsaktiviteter nær dig

Bliv frivillig nu

Udfyld formularen og bliv ringet op af en Røde Kors-medarbejder eller en frivilligleder i dit lokalområde. Sammen finder I ud af, hvilken frivilligaktivitet, der passer til dig, ud fra det du har indtastet i formularen.

Hvad er du interesseret i at hjælpe med? *

Hvilke områder er du interesseret i? *
Ovenstående område har flere forskellige aktiviteter. Vælg evt. hvilke du ønsker at være frivillig inden for.
Ensomhed
Familier, børn og unge
Asyl og integration
Sundhed, samarit og førstehjælp
Støtte til indsatte og løsladte

Når du udfylder formularen accepterer du, at Røde Kors må kontakte dig via sms, telefon og e-mail. Se Røde Kors’ politik om persondata.