Vælg at støtte en særlig sag

Her kan du finde en række af de sager, hvor du aktivt kan støtte Røde Kors og dermed hjælpe sårbare i Danmark og udlandet.
20150831-043018-4_40Mb

Der er brug for din faste støtte

Der er krig i mere end 30 lande lige nu. Flere end 65 millioner mennesker er på flugt verden over. Og vi ved, at en voldsom naturkatastrofe snart rammer igen – det er bare et spørgsmål om tid.

Se mere om: Bliv fast bidragyder 
20170812-100244-4_17Mb

Oversvømmelser rammer Sydasien

1.200 mennesker har indtil nu mistet livet og millioner er berørte af de kraftige oversvømmelser i Nepal, Bangladesh og Indien.

Se mere om: Oversvømmelser i Asien 
Yemen

Sult og kolera i Yemen

18,8 millioner børn og voksne har lige nu desperat brug for mad, rent drikkevand og lægehjælp. Hjælp os med at give ofrene for konflikten i Yemen livsnødvendig hjælp.

Se mere om: Sult og kolera i Yemen 
12920243_10153528826692263_5207407249816541891_n

Raqqa: Børn og voksne har akut behov for hjælp

Lige nu står slaget om Raqqa. Tusindvis af børn og voksne har brug for akut mad, vand og lægehjælp i og omkring byen.

Se mere om: Hjælp Syrien og nærområderne 
Egenindsamling _Top Banner

Start din egenindsamling

Nu kan du sidde i din stue og starte din egen indsamling på nettet. Her får du en digital indsamlingsbøsse som du kan sende rundt til familie, venner og kolleger.

Se mere om: Start onlineindsamling 
Maternity

Giv en app, der redder liv

Hver dag dør kvinder og børn i forbindelse med graviditet eller fødsel i nogle af verdens fattigste lande. Med en simpel app kan vi redde dem.

Se mere om: Giv en app, der redder liv 
P -SSDN0303

Indsamling til Sydsudan

Efter flere års interne kampe er millioner af børn og voksne i fare for at sulte. Vi er til stede med akut hjælp selv i de hårdest ramte konfliktområder.

Se mere om: Hjælp Sydsudan 
Buket

Støt med blomster

Står du over for en fødselsdag, et jubilæum eller en anden stor begivenhed? Og har du allerede det meste af det, du ønsker dig? Måske synes du, at den tid og energi, venner og familie lægger i at finde buketter og gaver til dig...

Se mere om: Støt med blomster 
Gavebrev Img

Opret et gavebrev

Med et gavebrev giver du et fast beløb til Røde Kors hvert år i ti år eller mere. Det betyder, at vi kan arbejde og planlægge langsigtet.

Se mere om: Opret et gavebrev 
Sundhedsklinik 602

Støt vores sundhedsklinik

På sundhedsklinikken hjælper frivillige læger og sygeplejersker børn og voksne, der på grund af deres juridiske status ikke kan få hjælp andre steder. Sundhedsklinikken modtager ikke nogen form for offentlig støtte. Klinikke...

Se mere om: Støt sundhedsklinikken 
Besoeg Aeldre Etnisk Modtager Ung Besoegsven Ude

Bliv medlem – gør en forskel

Som medlem af Røde Kors sikrer du, at vi hurtigt kan reagere på katastrofer ude i verden, og at vi kan tage hånd om sårbare mennesker herhjemme.

Se mere om: Bliv medlem