Vælg at støtte en særlig sag

Her kan du finde en række af de sager, hvor du aktivt kan støtte Røde Kors og dermed hjælpe sårbare i Danmark og udlandet.
haiti 1

Haiti har akut brug for hjælp efter orkan

Den værste orkan i årtier har ramt Caribien. Det er især gået hårdt ud over Haiti. Vi hjælper med medicin, vand, husly og anden nødhjælp.

Se mere om: Hjælp ofre for tropisk orkan 
tørke_malawi_2016

Sult i Afrika. Giv mad nu!

Millioner af børn er lige nu truet af sult på grund af tørke i Syd- og Østafrika. Med din hjælp kan vi give dem mad og sikre, de overlever tørken.

Se mere om: Sult i Afrika. Giv mad nu!  
12920243_10153528826692263_5207407249816541891_n

Syrien: Børn og voksne har akut behov for hjælp

Konflikten i Syrien har raset i seks år, og millioner af mennesker har været nødt til at forlade deres hjem. Halvdelen af dem er børn. Både børn og voksne har akut brug for hjælp til at overleve.

Se mere om: Hjælp Syrien og nærområderne 
Search And Rescue

Flygtninge på Middelhavet og i Europa har brug for hjælp

3.000 flygtninge er døde i forsøget på at krydse Middelhavet alene i 2016, og 20 flygtninge dør i gennemsnit hver dag på Middelhavet - primært på vej fra Libyen til Italien. Og lige nu truer det hårde vintervejr.

Se mere om: Hjælp flygtninge Europa 
Danmarks Indsamling 2017 - Røde Kors

Danmarks Indsamling 2017 - giv mad til børn i Zimbabwe

Du kan hjælpe udsatte børn og deres familier i Zimbabwe, når Danmarks Indsamlings årlige show bryder frem på skærmen lørdag d. 4. februar på DR1 klokken 20.

Se mere om: Danmarks Indsamling 2017 - giv mad til børn i Zimbabwe 
Egenindsamling _Top Banner

Start din egenindsamling

Nu kan du sidde i din stue og starte din egen indsamling på nettet. Her får du en digital indsamlingsbøsse som du kan sende rundt til familie, venner og kolleger.

Se mere om: Start onlineindsamling 
Maternity

Giv en app, der redder liv

Hver dag dør kvinder og børn i forbindelse med graviditet eller fødsel i nogle af verdens fattigste lande. Med en simpel app kan vi redde dem.

Se mere om: Giv en app, der redder liv 
P ETH0337

Indsamling til Sydsudan

Konflikten i Sydsudan har udviklet sig til en humanitær katastrofe. Behovet for nødhjælp er stigende, og manglen på fødevarer er enorm.

Se mere om: Hjælp Sydsudan 
Ebola -virus

Det samler vi ind til for at stoppe ebola smitten

Røde Kors lokale frivillige er til stede og kæmper for at stoppe ebola ved at oplyse om smitteveje, og hvordan man undgår smitte. Vores frivillige uddeler forebyggelses- og hygiejneartikler som fx spande, sæbe og klorin. De fje...

Se mere om: Stop ebola 
Buket

Støt med blomster

Står du over for en fødselsdag, et jubilæum eller en anden stor begivenhed? Og har du allerede det meste af det, du ønsker dig? Måske synes du, at den tid og energi, venner og familie lægger i at finde buketter og gaver til dig...

Se mere om: Støt med blomster 
Gavebrev Img

Opret et gavebrev

<strong>Med et gavebrev giver du et fast beløb til Røde Kors hvert år i ti år eller mere. Det betyder, at vi kan arbejde og planlægge langsigtet.</strong>

Se mere om: Opret et gavebrev 
Sundhedsklinik 602

Støt vores sundhedsklinik

På sundhedsklinikken hjælper frivillige læger og sygeplejersker børn og voksne, der på grund af deres juridiske status ikke kan få hjælp andre steder. Sundhedsklinikken modtager ikke nogen form for offentlig støtte. Klinikken ...

Se mere om: Støt sundhedsklinikken 
Besoeg Aeldre Etnisk Modtager Ung Besoegsven Ude

Bliv medlem – gør en forskel

Som medlem af Røde Kors sikrer du, at vi hurtigt kan reagere på katastrofer ude i verden, og at vi kan tage hånd om sårbare mennesker herhjemme.

Se mere om: Bliv medlem