Vælg at støtte en særlig sag

Her kan du finde en række af de sager, hvor du aktivt kan støtte Røde Kors og dermed hjælpe sårbare i Danmark og udlandet.
Jul2017kampagnebillede

Giv god jul til alle

Lige nu har tusindvis af familier i Danmark brug for hjælp, så de kan holde jul ligesom alle andre. Med dit bidrag kan vi give familierne en god juleaften med mad, hygge og gaver til børnene.

Se mere om: Giv god jul til alle 

Røde Kors katastrofeberedskab

Når katastrofen rammer er den første, hurtige hjælp livsvigtig. Og Røde Kors er der. Vi står klar med redningsfolk, mad, rent vand, medicin og husly – og vi hjælper også, når det første akutte nødhjælpsarbejde er slut. Støt ofr...

Se mere om: Forebyg katastrofer 
21994325_10155002194747263_6066961678655541770_o

600.000 har akut behov for hjælp

Siden august er flere end 600.000 børn og voksne flygtet fra vold, ødelæggelser og blodige overgreb i det nordlige Rakhine i Myanmar og har søgt tilflugt i nabolandet Bangladesh.

Se mere om: 600.000 har akut behov for hjælp 

Millioner i nød efter naturens rasen

Mexico er netop blevet ramt af det voldsomste jordskælv i årtier. Dødstallet stiger, og over en million mennesker står uden husly, mad og vand. Samtidig har flere store orkaner ramt de caribiske øer med voldsom kraft. Hele øer ...

Se mere om: Hjælp ofrene for orkaner i Caribien 
Yemen

Sult og kolera i Yemen

18,8 millioner børn og voksne har lige nu desperat brug for mad, rent drikkevand og lægehjælp. Hjælp os med at give ofrene for konflikten i Yemen livsnødvendig hjælp.

Se mere om: Sult og kolera i Yemen 
12920243_10153528826692263_5207407249816541891_n

6 års krig i Syrien

Tusindvis af børn og voksne har brug for akut mad, vand og lægehjælp i Syriens brændpunkter.

Se mere om: Hjælp Syrien og nærområderne 
Egenindsamling _Top Banner

Start din egenindsamling

Nu kan du sidde i din stue og starte din egen indsamling på nettet. Her får du en digital indsamlingsbøsse som du kan sende rundt til familie, venner og kolleger.

Se mere om: Start onlineindsamling 
Buket

Støt med blomster

Står du over for en fødselsdag, et jubilæum eller en anden stor begivenhed? Og har du allerede det meste af det, du ønsker dig? Måske synes du, at den tid og energi, venner og familie lægger i at finde buketter og gaver til dig...

Se mere om: Støt med blomster 
Gavebrev Img

Opret et gavebrev

Med et gavebrev giver du et fast beløb til Røde Kors hvert år i ti år eller mere. Det betyder, at vi kan arbejde og planlægge langsigtet.

Se mere om: Opret et gavebrev 
Sundhedsklinik 602

Støt vores sundhedsklinik

På sundhedsklinikken hjælper frivillige læger og sygeplejersker børn og voksne, der på grund af deres juridiske status ikke kan få hjælp andre steder. Sundhedsklinikken modtager ikke nogen form for offentlig støtte. Klinikke...

Se mere om: Støt sundhedsklinikken 
Besoeg Aeldre Etnisk Modtager Ung Besoegsven Ude

Bliv medlem – gør en forskel

Som medlem af Røde Kors sikrer du, at vi hurtigt kan reagere på katastrofer ude i verden, og at vi kan tage hånd om sårbare mennesker herhjemme.

Se mere om: Bliv medlem