Bliv fadder for forældreløse børn i Malawi

Bliv Røde Kors-fadder og skab håb for forældreløse og udsatte børn i Malawi i Afrika. Som fadder hjælper du både små og store fadderbørn med mad, sundhed og skolegang. Sammen kan vi skabe forandring og give udsatte børn et godt liv.

  Jeg er fadder for at give Malawis forældreløse børn skolegang og en god start på livet. Jeg er glad for at se, at min støtte gør en stor forskel for børnene og for at kunne sætte ansigter på dem, jeg støtter.

  Birgit, fadder i 5 år

  Bliv fadder og gør en stor forskel for forældreløse børn

  Hjælp børn til et liv med en bedre fremtid.

  Som Røde Kors-fadder støtter du mange børn, sammen med andre faddere. Med dit fadderskab hjælper du forældreløse børn med mad, sundhed og skolegang, og du støtter udsatte børn med omsorg og alt det, som deres forældre ikke kan give dem.  

  Bliv fadder nu og skab håb for forældreløse børn.

  MIDLERTIDIGT UDE AF DRIFT

  Lige nu er det ikke muligt at blive Fadder grundet tekniske problemer. Vi vender stærkt tilbage ca. d. 17. juli 2018.

  Sådan hjælper du fadderbørnene

  Som Røde Kors-fadder hjælper du børnene med mad, sundhed og skolegang:

  •    Mad og sundhed

  De små fadderbørn under 5 år er ofte fejl- og underernærede. I Røde Kors sundhedscentrene får børnene pleje og mad, og i vores børnehaver er der tid til leg og omsorg for det enkelte fadderbarn fra voksne frivillige.

  •    Mad og skolegang

  De større fadderbørn dropper ofte ud af skolen, når der ikke er mad og penge i hjemmet. Vi giver dem skolemad og betaler skolegebyr og skolematerialer, så børnene kan gennemføre skolegangen.  

  •    Piger og skolegang

  De store piger er særligt udsatte. Vi underviser drenge og piger i kønsroller og rettigheder og støtter pigernes skolegang for at undgå, at pigerne bliver gravide og giftet bort, mens de stadig er børn. 

  Kontakt

  Jacob Heister
  Projektleder for Røde Kors-fadder

  E-mail: fadder@rodekors
  Tlf.: 35 25 92 00

  I Malawi ledes fadderprogrammet af delegat Kirstine Primdal Sutton, i samarbejde med Røde Kors Malawi.