Bliv fadder for forældreløse børn i Malawi

Bliv fadder og skab håb for forældreløse fadderbørn i Malawi i Afrika. Som fadder hjælper du små og store børn med mad, sundhed og skolegang. Sammen kan vi skabe forandring og give udsatte børn et godt liv.

Jeg er fadder for at give Malawis forældreløse børn skolegang og en god start på livet. Jeg er glad for at se, at min støtte gør en stor forskel for børnene og for at kunne sætte ansigter på dem, jeg støtter.

Birgit, fadder i 5 år

Bliv fadder og gør en stor forskel for forældreløse børn

Hjælp børn til et liv med en bedre fremtid.

Som Røde Kors-fadder støtter du ikke kun et enkelt sponsorbarn. Du støtter mange børn, sammen med andre faddere. Med dit fadderskab hjælper du forældreløse børn med mad, sundhed og skolegang, og du støtter udsatte børn med omsorg og alt det, som deres forældre ikke kan give dem.  

Bliv fadder nu og skab håb for forældreløse børn.


Bliv fadder for kun 150 kr. pr. måned

Beløbet trækkes hver måned, og aftalen kan til enhver tid opsiges.

 

Sådan hjælper du fadderbørnene

Som Røde Kors-fadder hjælper du børnene med mad, sundhed og skolegang:

 • Mad 
  De små børn under fem år er ofte fejl- og underernærede. Du giver børnene mad i Røde Kors-børnehaver, og de større fadderbørn giver du skolemad, så de kommer i skole og får et nærende måltid mad hver dag. 
   
 • Sundhed
  I Malawi dør mange børn, inden de fylder fem år. Du sikrer, at børnene overlever gennem pleje, sundhedstjek og vaccinationer, og i vores børnehaver er der tid til leg og omsorg for det enkelte fadderbarn fra voksne Røde Kors-frivillige.
   
 • Skolegang
  De større børn går ofte ud af skolen, når der ikke er mad og penge i hjemmet. Du støtter med skolematerialer, skoleuniform og skolegebyr, så børnene kan få en uddannelse, som sikrer både deres egen og landets udvikling. 

Fokus på piger

Vi har især fokus på de store piger, som er særligt udsatte. Vi underviser drenge og piger i rettigheder og ligestilling, og vi støtter pigernes skolegang for at undgå, at pigerne bliver gravide og giftet bort, mens de stadig er børn. 

0:49 minutes Røde Kors' børnecenter i Malawi

Kontakt Røde Kors-fadder

kontainer_image

Jacob Heister
Projektleder i Danmark for Røde Kors-fadder
E-mail: fadder@rodekors.dk
Tlf.: 35 25 92 00

kontainer_image

Eva Jordung
I Malawi ledes fadderprogrammet af delegat Eva Jordung i samarbejde med Røde Kors Malawi.