Ryd op i klædeskabet og giv dit brugte tøj til genbrug! Vi tager imod alt dit tøj, sko, tekstiler, sengelinned, møbler og andet til boligindretningen. Tøj, sko og tekstiler, kan du aflevere i vores ca. 1.900 tøjcontainere eller i en af vores ca. 250 genbrugsbutikker, mens brugte møbler og boligtilbehør skal afleveres i en af vores mange møbelbutikker.

“ Mega fede fund og fantastisk let at finde, hvad man søger på jeres side. ”

“ Stort udvalg til alle aldre ”

“ Billige møbler til studerende ”

“ Unikke items og brugt tøj til en rimelig pris ”

" Jeg syntes det er mega fedt det i har gang i med at hjælpe mange mennesker "

Genbrug giver midler til hjælpearbejdet

I vores butikker sælger vi de ting, du afleverer. På den måde forvandler vi genbrugstøj til penge, som vi bruger til nødhjælp og socialt arbejde. Vi sorterer tøjet, og genbruger det hele, enten som tøj eller som tekstilfibre.

Tøj der ikke kan bruges til beklædning, sælger vi til tekstilfibre, der bliver til nyt tøj, nye tæpper eller klude.

Vi har over 10.000 frivillige engagerede i vores genbrugsbutikker landet over. Der er altid plads til en til på holdet. 

Bliv frivillig i en Røde Kors Butik

 


Brug kortet til at søge og filtrere på genbrugsbutikker og containere, hvor du kan aflevere og købe genbrugstøj.

Find en genbrugsbutik eller tøjcontainer

Det kan du aflevere til genbrug

Røde Kors har over 1900 tøjcontainere og 250 genbrugsbutikker over hele landet, som gladeligt tager imod de ting, som du ikke vil have mere.

Du kan bl.a. aflevere tøj og tekstiler (bluser, sko, duge, sengelinned, bukser, børnetøj), møbler (sofaer, borde, stole, kommoder, kabinetter, reoler, tv-borde), legetøj og elektronik (legetøj, børnebøger, dvd-afspillere, videofilm, fjernsyn, gadgets) Du kan selvfølgelig aflevere mange flere ting end blot disse.

Læs mere om, hvad og hvordan du afleverer ting, møbler og tøj til genbrug

Følg os på Instagram @rodekorsgenbrug

Når du følger @rodekorsgenbrug på instagram, får du de nyeste trends og varer i vores butikker, direkte i din instafeed. Vi inspirerer og kommer med gode DIY tips, som du kan bruge, når du shopper genbrug. Følg os, så du altid er med på de nyeste genbrugstrends. Brug desuden gerne: #rødekorsgenbrug #delditfund #preloved #genbrug #genbrugsguld #genbrugsfund #godstil m.fl., når du selv har gjort et fund i en af vores butikker.

Støt fast hver måned - red liv hver dag

Vil du gøre mere for de mennesker, der er ramt af krig og katastrofer

Som en fast bidragyder, så gør du stor forskel for hjælpearbejdet. Du får ambulancen frem, skaffer det rene vand, sikrer varme tæpper og den akutte hjælp til ofre. Gennem din faste støtte kan vi være der og redde liv. Hver dag, før, under og efter en katastrofe, verden over. Tak fordi du opretter dig til at gøre en forskel i dag.

Følg os på Instagram

@rodekorsgenbrug