Bliv frivillig og gør en forskel for ensomme

Som frivillig i en af vores ensomhedsafhjælpende aktiviteter giver man direkte hjælp til et medmenneske ved at erstatte ensomhed med livsglæde og skabe bedre livskvalitet gennem venskaber. Find alle aktiviteterne på siden her.

Bliv frivillig nu

SnakSammen

Bliv SnakSammen ven

I SnakSammen tilbyder du at komme på ’digitalt besøg’ hos mennesker, der er ensomme, isolerede eller blot har brug for et pusterum i form af en samtale med et andet menneske.

Læs mere om SnakSammen

En våger fra Røde Kors´ Vågetjeneste holder en døende kvinde i hånden

Bliv frivillig i Vågetjenesten

Hvert år dør tusindvis af mennesker uden at have nogen ved sin side. Som frivillig i vågetjenesten kan du give ro og tryghed til en ensom døende.

Læs mere om vågetjenesten

besøgsvenner

Bliv besøgsven

Vær med til at bryde ensomheden for mennesker, der er alene. Bliv besøgsven og spred glæde hos et andet menneske. Vi har 5293 besøgsvenner og lidt over 8000 besøgsmodtagere.

Læs mere om besøgsvenner

To kvinder siddende på træstamme

Bliv samværsven

Vær med til at gøre en forskel for mennesker, der har en psykisk sygdom eller sårbarhed. Bare det faktum at du er frivillig, gør en stor, og du kan blive ugens højdepunkt i et andet menneskes liv. 

Læs mere om at blive frivillig i Samværdighed
 

Værket

Bliv frivillig i værket

Som frivillig i Værket er du, sammen med 3-4 andre frivillige, ansvarlig for en netværksgruppe for voksne, der ønsker at bryde deres ensomhed.

Læs mere om værket
 

Thumbnail

Bliv patientstøtte

Som frivillig patientstøtte er dit selskab og overskud et kærkomment pusterum for de patienter, der føler sig alene og utrygge på hospitalet.

Læs mere om patientstøtte

Ensomhedsafhjælpende aktiviteter nær dig

Bliv frivillig nu

Udfyld formularen og bliv ringet op af en Røde Kors-medarbejder eller en frivilligleder i dit lokalområde. Sammen finder I ud af, hvilken frivilligaktivitet, der passer til dig, ud fra det du har indtastet i formularen.

Hvad er du interesseret i at hjælpe med? *

Hvilke områder er du interesseret i? *
Ovenstående område har flere forskellige aktiviteter. Vælg evt. hvilke du ønsker at være frivillig inden for.
Ensomhed
Familier, børn og unge
Asyl og integration
Sundhed, samarit og førstehjælp
Støtte til indsatte og løsladte

Når du udfylder formularen accepterer du, at Røde Kors må kontakte dig via sms, telefon og e-mail. Se Røde Kors’ politik om persondata.