Frivillig på SnakSammen

Som frivillig på SnakSammen, gør du en enestående forskel, ved at være digital samtaleven for mennesker, der savner nogle at tale med i hverdagen, og som i flere tilfælde oplever ensomhed og social isolation. 

Bliv frivillig

Som frivillig taler du med mennesker over video om alt mellem himmel og jord, og på SnakSammen er der både plads til de svære snakke og de lette hverdagssamtaler. 
Som frivillig giver du ikke rådgivning, men din primære opgave at skabe et trygt og fortroligt rum, hvor alle kan føle sig set, hørt og imødekommet ligegyldigt baggrund eller den situation ens samtalepartnere står i. 

Som frivillig lægger du selv tider op, når det passer dig. Derfor er der en stor fleksibilitet i arbejdet som frivillig hos SnakSammen. Vi har en forventning om, at du som frivillig på indsatsen lægger to-tre tider op pr. uge. Dette er vigtigt, for at indsatsen kører rundt, samt for at skabe kontinuitet for dig og dem du taler med. Samtalerne varer typisk 15 minutter, men du kan også sætte 30 minutter eller mere af til samtalerne. 

Som frivillig skal du være klar på at snakke med mange forskellige mennesker. Nogle kan være mærket af ensomhed, sorg eller livskriser andre kan have en psykisk sårbarhed eller fysiske udfordringer. På SnakSammen er der plads til alle, og som frivillig er det derfor vigtigt, at du er klar på at tale om lidt af hvert - også de svære ting i livet.

Som frivillig vil du blive godt klædt på til at være digital samtaleven, og have mulighed for at deltage i sparringsmøder og kurser. Derudover er konsulenterne altid klar til at støtte dig. 

info
Spørgsmål og svar til dig, der ønsker at være frivillig i SnakSammen

Hør om Mariannes erfaringer med at være frivillig i SnakSammen i videoen.

"Det er en platform, hvor man både kan snakke med nye mennekser, men hvor man også kan få en lidt længere relation med nogle faste brugere"

Meld dig som frivillig i nedenstående formular (tjek "frivillig online" af).

Meld dig som frivillig

For at blive frivillig på SnakSammen, skal du udfylde formularen herunder: