Gør en forskel i arbejdstiden

Hvis du har fået tid af din arbejdsgiver til at gøre en forskel i arbejdstiden, kan du i Røde Kors løfte et socialt ansvar og samtidig få nye kompetencer, et større netværk og gode oplevelser. 

Se nogle muligheder for frivilligt arbejde herunder. Udfyld gerne formularen nederst på siden og få en snak med vores rekrutteringsteam.  

SnakSammen

Bliv SnakSammen ven

I SnakSammen tilbyder du at komme på ’digitalt besøg’ hos mennesker, der er ensomme, isolerede eller blot har brug for et pusterum i form af en samtale med et andet menneske.

Læs mere om SnakSammen

unge genbrug frivillig

Bliv frivillig i Genbrug

Som frivillig i en Røde Kors Butik bliver du en del af et hyggeligt fællesskab, hvor der altid er tid til en kop kaffe og en snak.

Læs mere om genbrug

Arne

Bliv Parathjælper

Du bliver spurgt om hjælp, når der opstår et behov i dit nærområde. Det kan være at hjælpe et andet menneske, der står i en akut situation, eller at træde til ved større kriser. Fælles for hjælpeopgaverne er, at de er tidsbegrænsede, og du bestemmer selv, hvilke opgaver, du siger ja til. 

Læs mere om Parat
 

Frivillig på Sprogland

Bliv frivillig på Sprogland

Som sprogtræner på Sprogland taler du med flygtninge og indvandrere, der har brug for at øve dansk. Samtalen foregår via video, og du skal ikke møde op et bestemt sted. Du bestemmer også selv hvornår og hvor tit, du vil hjælpe.

Læs mere om Sprogland
 

Har du mulighed for at planlægge din dag lidt ud i fremtiden, giver det også mulighed for spændende opgaver i samarbejde med din egen lokale Røde Kors afdeling. Det kan fx være:  

  • Lav din egen tøjindsamling i din virksomhed 

  • Fortæl om Røde Kors på din virksomhed og inviter dine kolleger med i den lokale Røde Kors butik 

  • Sortering af tøj i den lokale Røde Kors’ butik 

  • Hjælp din lokale Røde Kors afdeling med deres cafe, SoMe-kommunikation, IT-støtte og meget mere 

Kontakt din lokale Røde Kors afdeling og hør, hvordan du kan være frivillig hos dem i lige præcis det omfang, som du ønsker. Du finder kontaktoplysninger på din nærmeste afdeling her - vi anbefaler dig at kontakte et af medlemmerne i bestyrelsen. 

Bliv frivillig nu

Udfyld formularen og bliv ringet op af en Røde Kors-medarbejder eller en frivilligleder i dit lokalområde. Sammen finder I ud af, hvilken frivilligaktivitet, der passer til dig, ud fra det du har indtastet i formularen.

Hvad er du interesseret i?
Ovenstående område har flere forskellige aktiviteter. Vælg evt. hvilke du ønsker at være frivillig inden for.
Ensomhed
Familier, børn og unge
Flygtninge
Støtte til indsatte og løsladte
Hjemløshed
Frivilligaktiviteter online

Når du udfylder formularen accepterer du, at Røde Kors må kontakte dig via sms, telefon og e-mail. Se Røde Kors’ politik om persondata.