Lær førstehjælp og red liv

I Røde Kors arbejder vi for, at alle voksne danskere skal kunne førstehjælp. Det er vores håb, at vi som mennesker kan træde til og hjælpe, hvis et medmenneske rammes af en ulykke eller sygdom. Vi kan alle komme ud for at have brug for andre menneskers hjælp - på arbejdspladsen, i skolen, i hjemmet eller i trafikken. Lær førstehjælp og bliv en af dem, der kan hjælpe, hvilke uheldet skulle ske.

Hvad gør du, hvis din ven eller kollega pludselig falder om med hjertestop? Hvad gør du, hvis du overværer et trafikuheld, eller hvis dit barn kommer slemt til skade?

Lær førstehjælp, så du kan reagere hurtigt!

I disse situationer er der ikke tid til at tænke. Der er ikke et sekund at spilde, og det gælder om at træffe den rigtige beslutning – lige med det samme.

På et førstehjælpskursus hos os får du både praktisk og teoretisk undervisning i at give førstehjælp ved ulykker og livstruende situationer, så du kan handle hurtigt og sikkert, hvis uheldet er ude.

Førstehjælp for både virksomheder og privatpersoner

Vi har førstehjælpskurser for både begyndere og øvede og private såvel som virksomheder. Uanset hvilket førstehjælpskursus, du vælger, bliver du undervist af specialuddannede Røde Kors-instruktører, der er opdateret med den nyeste viden på førstehjælpsområdet og de seneste pædagogiske undervisningsprincipper.

Førstehjælp og læring