Få et førstehjælpskursus fra Røde Kors og lær at redde liv

Førstehjælpskurser til virksomheder og private over hele landet

Hvad gør du, hvis din ven eller kollega pludselig falder om med hjertestop? Hvad gør du, hvis du overværer et trafikuheld, eller hvis dit barn kommer slemt til skade?

I disse situationer er der ikke tid til at tænke. Der er ikke et sekund at spilde, og det gælder om at træffe den rigtige beslutning – lige med det samme.
På et førstehjælpskursus fra Røde Kors får du både praktisk og teoretisk undervisning i at håndtere ulykker og livstruende situationer, så du kan handle hurtigt og sikkert, hvis uheldet er ude.

Vi har førstehjælpskurser for både begyndere og øvede og private såvel som virksomheder. Uanset hvilket kursus, du vælger, bliver du undervist af specialuddannede Røde Kors-instruktører, der er opdateret med den nyeste viden på førstehjælpsområdet og de seneste pædagogiske undervisningsprincipper.

Førstehjælpskursus til kørekort

Er du i gang med at tage kørekort og mangler et førstehjælpskursus? Book førstehjælpskursus til dit kørekort her! Det er hurtigt, nemt og billigt – vi har kurser over hele landet. Du modtager et certificeret førstehjælpsbevis.

Se mere om: Førstehjælpskursus til kørekort 

Bliv førstehjælpsinstruktør

Vi har i dag tilknyttet 900 instruktører, der underviser både på fag- og erhvervsskoler og i vores egne afdelinger rundt i landet. Vi lægger vægt på, at underviserne afholder kurser med en høj pædagogisk og faglig standard, som...

Se mere om: Bliv førstehjælpsinstruktør