Godt tilrettelagt kursus med en god og engagerende instruktør. Lærte meget, som jeg håber, jeg aldrig får brug for. Men livsnødvendigt, at jeg kan. Vil anbefale det til alle.

“ Jeg lærte en masse nyttigt omkring førstehjælp i trafikken og ved hjertestop. Nu kan jeg bruge en hjertestarter. ”

Grundigt og veltilrettelagt kursus. Gik derfra med en følelse af at være klædt godt på, både praktisk og teoretisk. Kan varmt anbefale kurset.

“ God kompetent underviser! Jeg føler mig klart bedre til at yde førstehjælp efter kurset! ”

Super kursus - dygtige, søde og kompetente instruktører :o)


 

Kurser over hele landet

1500 førstehjælpsbeviser uddelt hver måned

Højt rated af vores kursister


 

Lær førstehjælp og red liv

I Røde Kors arbejder vi for, at alle skal kunne førstehjælp. En hurtig førstehjælpsindsats kan være med til at redde liv – og til at reducere en ulykkes omfang og mindske traumer! Når du lærer førstehjælp, så bliver du en af dem, der kan være med til at gøre en verden til forskel for et andet menneske. Og når du køber kurset hos Røde Kors, så hjælper du på flere niveauer - al overskud fra salget går nemlig direkte til vores hjælpearbejde i Danmark og i verdens brændpunkter.

Lær førstehjælp hos Røde Kors

Røde Kors tilbyder professionelle førstehjælpskurser til private, institutioner og til virksomheder. Vi er specialiserede i førstehjælp og har mange års erfaring med både kurser og redningsaktioner mv. Med et førstehjælpskursus fra Røde Kors er du bedst muligt klædt på, hvis uheldet er ude.

Hvad får du ud af et førstehjælpskursus hos Røde Kors?

Du kan du vælge lige det førstehjælpskursus, der passer til dig – hvor end i landet du bor. Vi har både korte og længere kurser og har også mulighed for at skræddersy dem til særlige behov.

På basismodulet lærer du hjerte-lunge-redning og brug af en hjertestarter. Og herpå kan du tilkoble en lang række moduler såsom almindelig tilskadekomst, sygdomme, blødninger, brud etc. Vores instruktører er certificerede og følger internationale førstehjælpsguidelines.

Læs mere om, hvad du lærer på vores førstehjælpskurser

Hvem er førstehjælpskurserne til?

Vi har kurser til alle – både private og arbejdspladser. Vi har kurser til dig, der skal tage kørekort og har brug for det lovpligtige førstehjælpskursus, vi har kurser til jer, der lige er blevet forældre og derfor ønsker at lære førstehjælp til børn, og vi har kurser til dig, der ønsker større tryghed på arbejdspladsen og vil på kursus med kollegaerne.

Hvorfor lære førstehjælp hos Røde Kors?

Når du køber et førstehjælpskursus hos Røde Kors, bliver du i stand til at redde liv og være den afgørende forskel mellem liv og død for et andet menneske. Og når du køber kurset hos Røde Kors, så hjælper du også på et ekstra niveau - al overskud fra salget af førstehjælpskurser går nemlig direkte til Røde Kors’ hjælpearbejde i Danmark og i verdens brændpunkter.