Har du brug for hjælp?

Står du i en svær situation i dit liv, og ved ikke hvor du kan få hjælp? Savner du at være en del af et fællesskab? Eller mangler du en at tale med i hverdagen? Kontakt Røde Kors og vi vil hjælpe dig.


Alle mennesker kan komme i en situation, hvor hverdagen er svær at overskue, eller hvor du står alene med problemerne og mangler en at tale med. Måske savner du at være en del af et fællesskab?

Du kan blive en del af et fællesskab

Hver uge besøger vi flere end 8.000 ensomme mennesker over hele landet. Vi træner sprog og laver cykeltræning med flere end 6.000 flygtninge. Og holder hvert år flere end 1.000 døende i hånden i deres sidste timer. Vi arrangerer ferielejr og netværk for børnefamilier i en udsat situation og støtter kvinder der har været udsat for vold.

Vores frivillige kommer i private hjem, i fængsler, på skoler, på sygehuse og på plejehjem. Røde Kors har mange sociale fællesskaber over hele landet, som du kan komme med i – både i hverdagene og i ferierne.

Udgangspunktet for vores indsats, er altid det enkelte menneske – din livssituation og dit konkrete behov for støtte.

I nogle tilfælde er der udfordringer, som Røde Kors ikke kan eller skal løse. Men i de tilfælde kan vi sammen med dig, finde veje til andre, der kan hjælpe.

Vågetjenesten – for dig der er pårørende til en døende

Er du pårørende, plejepersonale eller ven til en døende person? Og har du svært ved at få kræfterne til at slå til efter et langt sygdomsforløb? Vågetjenestens frivillige giver tryghed og skaber ro i den allersidste tid.

Qnet - netværk for dig der har været udsat for vold

Savner du en at tale med? Eller en at følges med til møder hos kommunen? Qnet og Qcafé er et netværk for dig, der har været udsat for vold i en nær relation. Qnet er også for dine børn.

Familienetværk for dig og dine børn

Savner du nogen at tale med? Og trænger du til gode, sjove og lærerige oplevelser sammen med dine børn? Familienetværket er for dig og din familie. Her kan du møde andre forældre, og dine børn kan få nye venner.

Værket - netværk for voksne

Har du lyst til at mødes om fælles aktiviteter med andre voksne? Føler du dig ofte alene? Vil du blive bedre til at møde andre og bevare kontakt til dem omkring dig? Værket er et netværk for voksne mellem 30 og 60 år.

Fandt du ikke det du søgte, så send os et par linjer om din situation, behov og ønsker, så kontakter vi dig hurtigst muligt og hjælper dig videre:

Thumbnail

BRUG FOR HJÆLP - SKRIV TIL OS

STØT NU