Familieaktiviteter – for dig og dine børn

Savner du oplevelser, hygge og støtte til dig og dine børn? Så kan I blive en del af en Røde Kors aktivitet for familier, der hvor I bor. Her vil I møde frivillige, som glæder sig til at lære jer at kende. Udfyld formularen og send os et par linjer om din situation, samt dine behov og ønsker, så kontakter vi dig hurtigst muligt og hjælper dig videre.

Udfyld formularen og send os et par linjer om din situation, samt dine behov og ønsker, så kontakter vi dig hurtigst muligt og hjælper dig videre

Navn

Thumbnail
Ferielejre

Sidder du i Corona-karantæne? Få hjælp her!

Sidder du i karantæne eller selvisolation og har brug for hjælp til at handle, hentet medicin eller leveret mad? Vi er klar med hjælpen. 

Støtte til dig, der føler sig ensom

Røde Kors har en lang række forskellige aktiviteter, for dig der føler dig ensom. Vi har besøgsvenner, vågetjeneste, pårørendestøtte og meget andet.

 

Qnet - netværk for dig der har været udsat for vold

Savner du en at tale med? Eller en at følges med til møder hos kommunen? Qnet og Qcafé er et netværk for dig, der har været udsat for vold i en nær relation. Qnet er også for dine børn.

Støtte til dig, der er flygtning eller migrant

Som flygtning eller migrant i Danmark, kan du have brug for støtte. Røde Kors hjælper til med lektiehjælp, cykeltræning og meget andet.