Er du træt af at sove på din vens sofa?

Er du mellem 18-30 år og står du uden tag over hovedet? Måske bor du stadig hjemme, mere af nød end lyst? Hvis hverdagen er kaos, og har du brug for en hånd til at komme videre og finde et mere stabilt sted at bo, så er Hjem til Dig måske noget for dig.

Har du brug for hjælp til at finde en bolig?

Så kan du blive matchet med en boligmentor. En boligmentor er en frivillig person, der først og fremmest kan hjælpe dig med boligsøgning. Det kan f.eks. være at undersøge, hvor du kan søge efter bolig og hvad du har råd til. Du vil få hjælp til at skabe dig et overblik over dine muligheder. Boligmentoren kan også tage med ud og se på boliger, kontakte kommunen, uddannelsessteder og snakke om det, der også kan fylde i hverdagen.

Få hjælp til at finde en bolig her eller kontakt os direkte på telefon 4194 8803 eller mail hjemtildig@rodekors.dk 

pige hjem til dig
info

 

Det kan være svært at bede om hjælp

Har du brug for at vi kontakter dig, så udfyld formularen herunder.
Vores svartid er 2-4 hverdage fra når du henvender dig til os. 

Vi hjælper unge der:

  • Befinder sig i Københavnsområdet eller i Kolding-Fredericia
  • Står i en ustabil boligsituation og ikke har et netværk der kan hjælpe 
  • Har tid og overskud til at være i ugentlig kontakt med en boligmentor 

Bemærk at Røde Kors ikke har adgang til boliger, men kan være en stabil støtte i jagten på en bolig.  

Når du udfylder formularen accepterer du, at Røde Kors må kontakte dig via e-mail, sms og telefonisk. Se Røde Kors’ politik om persondataHvem står bag?

Hjem til Dig er et projekt i Røde Kors, der startede som et tre-årigt pilotprojekt i 2018 og som nu kører videre til og med 2024. Det er finansieret af Bikubenfonden.

Hjem til Dig bygger på et pilotprojekt, som var et samarbejde mellem Røde Kors, Ungdommens Røde Kors og Hjem til Alle Alliancen. Projektet løb fra 2018-2021 og var finansieret af Bikubenfonden, Oak Foundation Denmark og Røde Kors.

Målet er at hjælpe flest mulige unge på kanten af hjemløshed til en stabil boligsituation. Løsningerne kan se forskellige ud afhængig af den unges konkrete situation. Vi fortsætter også med at udforske, hvordan nye former for frivilligt engagement og inddragelse af civilsamfundet, kan være med til at forebygge og stoppe hjemløshed.