Er du træt af at sove på din vens sofa?

Er du mellem 18-30 år og står du uden tag over hovedet? Måske bor du stadig hjemme, mere af nød end lyst? Hvis hverdagen er kaos, og har du brug for en hånd til at komme videre og finde et mere stabilt sted at bo, så er Hjem til Dig måske noget for dig.

Har du brug for hjælp til at finde en bolig?

Så kan du blive matchet med en boligmentor. En boligmentor er en frivillig person, der først og fremmest kan hjælpe dig med boligsøgning. Det kan f.eks. være at undersøge, hvor du kan søge efter bolig og hvad du har råd til. Du vil få hjælp til at skabe dig et overblik over dine muligheder. Boligmentoren kan også tage med ud og se på boliger, kontakte kommunen, uddannelsessteder og snakke om det, der også kan fylde i hverdagen.

 

pige hjem til dig

Interesseret?

Kontakt os på 4194 8803 eller hjemtildig@rodekors.dk
eller brug vores kontaktformular

info

 

21 ud af 23 unge fik en bolig efter at have været en del af Hjem til Dig

Sofasovere udgør 50 % af alle registrerede hjemløse

I København står ca. 350 unge uden et hjem, de kan kalde deres eget

Det kan være svært at bede om hjælp

...men vores telefon 4194 8803 og mail hjemtildig@rodekors.dk er klar til at svare dig.

Har du brug for at vi kontakter dig, så udfyld formularen herunder.
Hvis du ikke vil ringes op telefonisk, så udfyld blot din e-mail. Så kontakter vi dig derigennem.
Vores svartid er 1-3 dage, fra når du henvender dig til os.

Når du udfylder formularen accepterer du, at Røde Kors må kontakte dig via e-mail, og telefonisk hvis nummer er opgivet. Se Røde Kors’ politik om persondata

Tine er frivillig boligmentor

Hun hjælper en ung pige, som mangler tag over hovedet. De mødes en gang om ugen og kigger boligannoncer igennem, drikker kaffe og snakker boligbekymringer igennem. Tine siger om det at være boligmentor, at "det glæder mig, og det glæder dem". Er du også interesseret i at blive frivillig boligmentor eller være vært for en ung uden hjem, kan du læse mere på siden for frivillige eller kontakte os direkte på hjemtildig@rodekors.dk

Boligmentor eller boligven? Det er det samme. Vi har ændret navnet, da vi nemmere kan tiltrække frivillige der vil være boligmentorer. Hjælpen er den samme:)

 

 

Hvem står bag?

Hjem til Dig er et projekt i Røde Kors, der startede som et tre-årigt pilotprojekt i 2018 og som nu kører videre til og med 2024. Det er finansieret af Bikubenfonden.

Hjem til Dig bygger på et pilotprojekt, som var et samarbejde mellem Røde Kors, Ungdommens Røde Kors og Hjem til Alle Alliancen. Projektet løb fra 2018-2021 og var finansieret af Bikubenfonden, Oak Foundation Denmark og Røde Kors.

Målet er at hjælpe flest mulige unge på kanten af hjemløshed til en stabil boligsituation. Løsningerne kan se forskellige ud afhængig af den unges konkrete situation. Vi fortsætter også med at udforske, hvordan nye former for frivilligt engagement og inddragelse af civilsamfundet, kan være med til at forebygge og stoppe hjemløshed.