Røde Kors’ Eftersøgningstjeneste

Alle har ret til vished om, hvad der er sket med deres familie. Røde Kors’ Eftersøgningstjeneste hjælper mennesker med at genetablere kontakten til deres nærmeste. Det har vi gjort i 150 år, når mennesker er blevet adskilt på grund af krige, konflikter og katastrofer.

Hvert år mister tusindvis af mennesker kontakten med deres nære. Uvisheden fastholder mennesker i en udsat situation, hvor bekymring og magtesløshed fylder.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Har du mistet kontakten til din familie – eller kender du nogen, der har?

Så kontakt os på e-mail tracing@rodekors.dk eller telefon 35 25 92 00.

En del af et unikt globalt netværk

Røde Kors’ Eftersøgningstjeneste er en del af det unikke globale netværk, Restoring Family Links. Igennem vores samarbejde på tværs af 192 lande, har vi en unik adgang som giver os mulighed for at genskabe- og opretholde kontakt for familier og skaffe dokumentation på fængselsophold og kontakt med ICRC. 

kontainer_image

Eftersøge familiemedlemmer

Hvis du har mistet kontakt til et eller flere familiemedlemmer kan vi oprette en eftersøgning. Vi arbejder i alle verdens lande, og er i stand til at søge efter din familie også når I er delt af landegrænser. Vi støtter også i administrative udfordringer eller henviser til andre som kan hjælpe når nødvendigt.

kontainer_image

Røde Kors beskeder

Røde Kors har adgang til de mest afsidesliggende og lukkede områder, hvor vi kan viderebringe beskeder mellem familiemedlemmer. Vi formidler også kontakt mellem krigsfængslede og deres pårørende. Det betyder alt for en familie at modtage nyt fra en savnet og elsket. Med en Røde Kors besked kan pårørende sende familierettede nyheder til deres kære, når de er afskåret for al anden form for kommunikation.

kontainer_image

Dokumentation

Den Internationale Røde Kors Komite (ICRC) har en unik adgang til at besøge krigsfanger og pleje syge. Hvis du har været krigsfange, i koncentrationslejr eller på anden vis frihedsberøvet, og er blevet registreret af ICRC, kan du få et bevis på det, og ofte modtage kompensation eller hjælp for den uret du har oplevet.

 

Trace the Face - En online søgeportal

Trace the Face er en online søgeportal. Herigennem bliver der løst en sag om ugen. Tag meget gerne et kig derinde, og ønsker du at få dit portrætfoto lagt op, så kontakt os endelig på tracing@rodekors.dk.

Gå til Trace the Face

Et gratis og fortroligt tilbud

Alt, hvad du fortæller os, er fortroligt. Vi deler ikke dine informationer med nogen, uden at spørge dig først, og de tilbud, vi har, og den støtte vi giver dig og din familie, er gratis

Kontakt os på e-mail tracing@rodekors.dk eller telefon 35 25 92 00 for at høre mere.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Vores globale netværk Restoring Family Links muliggør effektiv eftersøgning i hele verden.
Læs mere om netværket her.