Snart er det jul, men ikke for alle

Hvert år må udsatte børn stå udenfor. I hele Danmark er der lige nu tusindvis af familier, der ikke ved, hvordan de skal klare sig igennem julen. Hvordan de skal give deres børn en god aften med de ting, andre kan tage for givet. Mennesker, der f.eks. har mistet deres arbejde eller er blevet ramt af sygdom. 

Du kan give Danmarks udsatte børn en god jul. Støt her.

Vælg beløb
5.000 kr.
kr.
Indtast valgfrit beløb

Din faste støtte går til Røde Kors' arbejde i hele verden herunder udsatte børn i Danmark.

F.eks. 121212-1234

Betalingsikoner
Betalingsservice

”Hvis jeg ikke fik julehjælp, så ville jeg blive meget ked af det. For så ville jeg hverken få gaver til min fødselsdag eller til jul…”

 

Thumbnail

 


Dit bidrag på kr kan f.eks. give
BØRN FÅR JULEHJÆLP

Hvis de indsamlede midler overstiger behovet for julehjælp i 2018, anvendes pengene på Røde Kors' andre indsatser for mennesker i nød.

Følelsen af at være udenfor

Du kender godt følelsen. Følelsen af at være udenfor. Følelsen af ikke at være en del af et fællesskab. Måske husker du den, fra du var barn

Den følelse står flere tusinde børn med i julen. Det eneste, børn gerne vil, er at være med i fællesskaber i skolegården og på fritidshjemmet. Ingen har lyst til at føle sig ekskluderet. Men det er der mange børn, der gør. Især i julen.

Mange af de børn, vi møder, fortæller os, hvordan maven begynder at krølle sig sammen, når kalenderen viser 1. december. For der er hverken råd til julekalender eller julegave. 

Røde Kors hjælper tusindvis af udsatte børnefamilier til at få en god jul med julehjælp. Intet barn skal føle sig udenfor. Slet ikke i julen.

Thumbnail

SMS - send JULEGAVE til 1290
og støt med 100 kr.

Støt julehjælpen via Bank, via konto nr: 4183-5115191

Støt via MobilePay - donér til: 29539

Start din egen indsamling her