Røde Kors for virksomheder

Røde Kors tager ansvar for verden. Sammen med vores 19 mio. frivillige sikrer vi hjælp til millioner af mennesker hver dag. Som virksomhed kan I være med til at sikre den hjælp. Gennem et samarbejde med Røde Kors tager I også ansvar for vores verden. I tager del i de mange katastrofer, der præger den og I gør en forskel for alle de mennesker, der behøver vores hjælp.

Fradrag og indberetning til SKAT

Når du støtter Røde Kors’ hjælpearbejde med en donation, er din virksomhed fradragsberettiget op til 15.200 kr. pr. år. Jfr. Ligningsloven § 8 A

Vi indberetter indbetalte donation til SKAT på virksomhedens CVR-nr. (hvis i oplyser jeres CVR nummer). Indberetning er en betingelse for fradrag.

Læs mere om fradrag her

Social ansvarlighed betaler sig

Gennem et samarbejde med Røde Kors viser du, at din virksomhed tager ansvar for den verden, vi lever i. Du er med til at give håb til mennesker i nød. Du viser vejen for dine kunder. Og du gør dine medarbejdere stolte.

Fonde

Røde Kors samarbejder med en række fonde. Læs om hvordan fondsmidlernes bliver fordelt og hvordan din fond kan være med og blive involveret i Røde Kors' arbejde!

SAMARBEJDSMULIGHEDER

Læs mere om de mange samarbejdsmuligheder med Røde Kors i vores erhvervsfolder.

Hent erhvervsfolderen her

KONTAKT

Har du spørgsmål eller ønsker du blot at høre mere om dine mange muligheder, så skriv til: 

virksomheder@rodekors.dk