Mindegaver til bisættelser og begravelser

Når tiden kommer til at sige det sidste farvel, er en smuk buket til båren ikke det eneste valg. Mange ønsker sig, at blomsterpengene i stedet gør nytte for mennesker i nød. At kunne fejre livet ved at bringe håb og konkret hjælp til dem, der trænger allermest. Vi synes, mindegaven er den smukkeste måde at sige farvel på.

Vælg mellem:

Fortæl de pårørende om ideen. De kan sende den sidste hilsen her på siden, på Mobile Pay-nummer 468395 eller gennem banken på registreringsnummer 4183, konto 7380879. Husk, at man skal bruge afdødes navn som mærke/meddelelse!

Giv besked til Kirsten Poulsen på kipou@rodekors.dk om dato for bisættelse eller begravelse og afdødes navn

Få svar en god uges tid efter bisættelsen, når alle bidrag er landet hos os. Du får en liste over alle, der har sendt et bidrag og en evt. besked i afdødes navn. Og du får at vide, hvilket samlet beløb der er kommet ind til hjælpearbejdet, så du ved, hvilken forskel vi kan gøre takket være dit initiativ 

Mad ikon

250 kr. = En måneds mad til en sultende familie


 

Husly ikon

430 kr. = Husly til en familie på flugt

Vi har haft meget med Røde Kors at gøre, fordi vi har en kontaktfamilie fra Congo. Så da jeg mistede min mand, ville vi gerne have, at der kom nogle bidrag til hjælpearbejdet i stedet for alle de blomster, som jo bare forsvinder igen. Vores kontaktfamilie sang en smuk salme på swahili i kirken som deres sidste hilsen til ham. Det blev en meget fin oplevelse at sige farvel på den måde.

Ida - ønskede penge i stedet for blomster

Bank 4183-7380879

MobilePay 468395