Hold fest, mens du redder liv

  • Har du en fødselsdag eller et jubilæum snart, som du gerne vil fejre lidt anderledes? 
  • Måske har du allerede alt, du kunne ønske dig? 
  • Eller måske vil du gerne samle venner og familie til fest, men uden alle de gaver, der alligevel skal byttes eller kommer til at samle støv?

Så er det oplagt at lade din fest støtte det gode formål. Ønsk dig bidrag til Røde Kors’ arbejde for mennesker i krig eller katastrofe i stedet for de traditionelle gaver. På den måde kan du nyde din fest, mens du redder liv og hjælper verdens mest udsatte mennesker. Bagefter modtager du en liste med navnene på alle dem, der har fejret dig med et bidrag til hjælpearbejdet.

Nødhjælp og håb på ønskesedlen

Når du ønsker dig, at dine gæster sender et bidrag til nødhjælp i stedet for at bruge penge på en gave eller en buket, hjælper du mennesker i akut nød. Du fejrer livet og din egen mærkedag ved at bringe håb og konkret hjælp til dem, der trænger allermest. For hvert bidrag, dine gæster sender, redder du liv i et af verdens brændpunkter. Du sender ganske enkelt mad, vand, husly og lægehjælp til verdens fattigste, mens du holder fest. Mere livsbekræftende bliver det vist ikke.

Dine gæster får fradrag for gave-bidrag

Når dine gæster støtter en velgørende organisation som Røde Kors, sørger vi for, at de får skattefradrag. Alle bidrag til velgørenhed op til 18.300 kr. (for 2024) opnår skattefradrag. Alle gæster, der fejrer dig ved at sende et bidrag til Røde Kors, får skattefradrag. Vi skal bare kende den enkeltes cpr-nummer, så vi kan oplyse bidraget til SKAT. Og vi opbevarer naturligvis alle informationer på sikker vis. Læs mere om fradrag her.

Mad til sultende med din hjælp

250 kr. = En måneds mad til en sultende familie


 

Husly til flygtninge med din hjælp

430 kr. = Husly til en familie på flugt


 

Bank 4183-7380879

MobilePay 468395