Bliv SnakSammen ven og gå på digitalt ’besøg’ hos en, der har brug for en snak.

Vær med til at skabe glæde og et pusterum i en hverdag, der måske er lidt trist og ensom. 

Fra din egen stue kan du gå på ’besøg’ via din pc, din tablet eller smartphone lige når det passer dig. Vi bruger video til mødet, fordi vi tror på, at det er vigtigt for en nærværende samtale, at man kan se hinanden. 

Hvad skal jeg lave?

SnakSammen er bare en snak mellem to mennesker. Den ene er måske lidt ensom, bekymret eller isoleret, og den anden er dig. I kan snakke om alt mellem himmel og jord. Du skal blot være interesseret, venlig og nærværende.

Hvad får jeg ud af det?

Du kommer i kontakt med forskellige mennesker fra alle egne af landet og bliver beriget med en mangfoldighed af møder, hvor interessant skæbner, sjove historier og interessefællesskaber blomstrer.  

Hvor lang tid skal jeg bruge?

En samtale på SnakSammen varer typisk fra 15 – 30 minutter, og du kan oprette så få eller mange tider, som det passer ind i din kalender. Du bestemmer selv, hvornår på dagen/aftenen, du vil oprette tider og hvor mange, du kan overkomme at tilbyde. 

Hvordan bliver jeg frivillig?

Du skriver til snaksammen@rodekors.dk og fortæller hvor i landet, du bor. Så bliver du kontaktet af koordinatoren i din region, som kan svare på spørgsmål og hjælpe dig med at komme i gang.