Hvordan kan vi samle tøj ind?

I kan hoppe med på Smid Tøjet kampagnen lige når det passer jer, og lave en begivenhed ud af det, hvor I støtter en god sag.  

Vi bidrager med Smid Tøjet-materialer og gode idéer til, hvordan I kan gøre tøjindsamlingen til en festlig begivenhed, der engagerer personalet i den gode sags tjeneste. Vi anbefaler, at I samler tøj ind i en periode af minimum 2 uger.

I kan både donere tøj, sko og tasker - men ikke legetøj, gummistøvler og træsko. Læs mere på siden her og bliver klogere på det praktiske!

FAQ: Hvad med alt det praktiske?

Hvad skal vi samle tøjet i? I kan samle tøjet i poser eller sække. Det er en god idé at dedikere et område eller et lokale til opbevaring af det indsamlede tøj.

Hvor skal tøjet være ved afhentning? Tøjet skal være klargjort til afhentning i stueetageniveau, placeret let tilgængeligt. Ved store mængder af tøjsække, kan chaufføren have brug for en hånd.

Hvornår bliver tøjet afhentet? Tøjet bliver afhentet efter aftale. Vær opmærksom på, at vi kun afhenter, hvis I har indsamlet 50 sække eller derover. Læs mere om afhentning af det indsamlede tøj her

Hvad gør vi, hvis vi har indsamlet under 50 sække tøj? Så afleverer I jeres tøjsække i en Røde Kors butik eller en Røde Kors tøjcontainer. Find nærmeste butik eller container her

Kontakt mig - jeg vil gerne vide mere!

Download materialer

På billederne herunder kan I downloade materiale til kampagnen. Vi har også forfattet et infobrev til dig, der er kontaktperson, og et til dine kollegaer. Det kan du også downloade herunder.