Julevenner - Jul i godt selskab for alle

Tak for de mange tilmeldinger til julevenner og juleværter - vi har nu lukket for tilmeldinger for i år. Har du spørgsmål til din tilmelding, så skriv til julevenner@rodekors.dk.

Glædelig jul.

Julevenner 

Har du plads til en ekstra omkring dit julebord, eller ønsker du et sted at holde jul i selskab med andre? Røde Kors hjælper juleværter og julegæster med at finde hinanden, så alle får en juleaften i godt selskab.

Bliv juleværtsfamilie med Røde Kors, og oplev glæden ved at give andre en god jul. juleværtsfamilier er et meget vigtigt led i at kunne hjælpe i julen. Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du har lyst til at hjælpe udsatte familier i julen.

I Røde Kors mener vi, at ingen skal sidde uønsket alene juleaften. Julen handler om hygge og fællesskab – og med julevenner skaber vi kontakt mellem værter og gæster, der har lyst til at holde jul sammen.

Alle kan melde sig til, og det er nemt. Du skal bare udfylde formularen herunder. Så går vores frivillige i gang med matche dig/din familie med den helt rigtige julevært eller julegæst. Og vi forsøger at matche dig/din familie med nogle, som er geografisk tæt på dig.

Vi kontakter dig, så snart vi har fundet en juleven til dig, og så anbefaler vi altid, at I får en god snak, inden I mødes, så I kan afstemme forventninger til juleaften. Her kan I fx aftale, om der er særlige hensyn til, hvilken mad der skal serveres, og om I ønsker at give hinanden små julegaver.

Vi sørger altid for, at julegæster, som ikke kan komme frem og tilbage selv, matches med juleværter, som kan transportere dem.

Kender du nogle, som skal høre mere om Julevenner? Så sig det endelig videre!