Julehjælp

Hjælp os med at give udsatte familier en god jul

For mange familier i Danmark er julen forbundet med bekymringer og afsavn. De har brug for en håndsrækning, så de kan få del i julens glæder. Og så børnene kan opleve en jul ligesom deres kammeraters. Derfor uddeler vi hvert år julehjælp til tusindvis af familier i Danmark.

Hvad er Røde Kors' Julehjælp?

Hvert år hjælper Røde Kors tusindvis af udsatte børn og deres forældre. Julehjælpen består typisk af et gavekort på 800 kr. til Coop eller en en kurv fyldt med julens madvarer og en lille gave til børnene. På den måde får både børn og voksne en juleaften, som de fleste andre familier. 

Det er vores lokalafdelinger rundt om i landet, der uddeler julehjælpen. Som supplement indgår vores lokale afdelinger også ofte aftaler med lokale forretningsdrivende, så familierne får et juletræ eller sponsorerede julegaver med.

193 af Røde Kors' 206 afdelinger uddeler julehjælp, hvilket gør Røde Kors' julehjælp til den mest landsdækkende uddeling. Vi samarbejder så vidt muligt med kommunerne, når vi skal udvælge, hvilke familier der skal modtage julehjælpen.

Læs alt om Røde Kors' julehjælp her