Designsamarbejder

Røde Kors sælger tekstiler til flere modedesignere og virksomheder. Vi samarbejder bl.a. med designer Soeren Le Schmidt, Forget Me Knot og Københavns Erhvervsakademi (KEA)

Søren Le Schmidt

I efteråret 2020 lancerede vi bogen Genbrugsmode i samarbejde med den danske tøjdesigner Søren Le Schmidt med fokus på upcycling, redesign og bæredygtighed. I den forbindelse kreerede han en hel kollektion af genbrugstøj fra Røde Kors Genbrug.

kontainer_image
kontainer_image

Forget Me Knot

Derudover samarbejder vi bl.a. med virksomheden Forget Me Knot, der producerer genanvendelig og bæredygtig gaveindpakning af stofrester fra Røde Kors.

KEA x Røde Kors

I vinter indgik vi et samarbejde med 30 designstuderende fra KEA, der designede en hel tøjkollektion ved at upcykle skjorter fra Røde Kors Genbrug, der alle havde brug for lidt ekstra kærlighed.

kontainer_image
kontainer_image

Thilde Jensen

Thilde bruger skjorter fra Røde Kors Råstof og syer dem om til de flotteste kjoler. Der bruges altid flere skjorter i flere forskellige mønstre til at sy en kjole, så den får sit helt eget unikke udtryk.

IconVisions

Icon Visions bruger denim fra Røde Kors Råstof til at lave deres ICONIC JEANS. Der bruges to par jeans fra Røde Kors til at lave et par Iconic Jeans. Alle par er unikke, og syes i hånden i Icon Visions værksted på Nørrebro.

kontainer_image