Nyt projekt med fokus på upcycling, redesign & bæredygtighed

I samarbejde med den danske tøjdesigner Søren Le Schmidt har vi startet et nyt, stort projekt! Formålet med projektet er at bryde med brug-og-smid-ud tankegangen og sætte fokus på upcycling, redesign og bæredygtighed. 

Projektet skal ende ud med en eksklusiv POP UP SHOP med unika-kreationer lavet af genbrugstøj.

Bæredygtig kollektion af genbrugstøj

I en lille systue et sted i København er designer Søren Le Schmidt i fuld gang med at kreere en hel kollektion lavet af genbrugstøj. I 2020 åbner vi nemlig dørene til en eksklusiv POP UP SHOP med de fedeste unika-kreationer lavet af tøj doneret til Røde Kors.

POP UP SHOPPEN åbner et sted i København - mere info følger. Al overskud fra salg af tøjet i shoppen går til Røde Kors’ humanitære arbejde i Danmark og i udlandet. 

Smuk cooffee table book

I forbindelse med POP UP shoppen vil der også udkomme en eksklusiv coffee table book. Bogen bliver udarbejdet sammen med en stor gruppe frivillige, professionelle modefolk, skribenter, samt bloggere og vil indeholde smukke modeserier med kendte personligheder, som støtter op omkring projektet. Bogen er også tænkt som en inspiration til alle, som ønsker at agere mere bæredygtigt i deres hverdag og har omtanke for klimaet og tekstilers tilblivelse. Bogen vil også indeholde tips og håndskrevne sy-opskrifter på nogle af Soeren Le Schmidts designs.
I bogen kan du blandt andet møde Trine Dyrholm, Alex Høgh, Hella Joof, Magrete Vestager og Clara Rosager.

Hold dig opdateret på Instagram @rodekorsgenbrug eller via hashtag #RKXSLS || Røde Kors X Søren Le Schmidt

Projektet er i samarbejde med Tomorrow Management, Søren Le Schmidt og Røde Kors Genbrug.

Følg os på Instagram

@rodekorsgenbrug

Følg os på Facebook