Bliv frivillig og gør en forskel for familier, børn og unge

I hele landet oplever Røde Kors et stort antal børnefamilier, der er i en social udsat situation, og som derfor beder om støtte og hjælp i hverdagen. Ved at støtte familierne kan vi hjælpe børnene og deres forældre til bedre trivsel og livsvilkår. Find alle aktiviteterne på siden her, og meld dig som frivillig nederst på siden.


Bliv frivillig i familieaktiviteter

Som frivillig i Røde Kors’ familiearbejde kan du gøre en stor forskel for børnefamilier i dit lokalsamfund, som er i en social udsat situation.

Læs mere om Familieaktiviteter


Bliv frivillig i Lektiehjælp

Bliv frivillig lektiehjælper på en af vores 28 lektiecaféer over hele landet og vær med til at give børnene et godt skoleliv - på den måde styrker du også deres fremtid.

Læs mere om Lektiehjælp

Qnet 2020

Bliv frivillig i Qnet

2.000 kvinder flytter hvert år på krisecenter på grund af vold i familien. Halvdelen af kvinderne har børn med. Når de forlader krisecenteret, står kvinderne overfor at skabe en ny tilværelse for sig selv og sine børn.

Læs mere om Qnet

Familieaktiviteter nær dig

Bliv frivillig nu

Udfyld formularen og bliv ringet op af en Røde Kors-medarbejder eller en frivilligleder i dit lokalområde. Sammen finder I ud af, hvilken frivilligaktivitet, der passer til dig, ud fra det du har indtastet i formularen.

Hvad er du interesseret i at hjælpe med? *

Hvad er du interesseret i?
Ovenstående område har flere forskellige aktiviteter. Vælg evt. hvilke du ønsker at være frivillig inden for.
Ensomhed
Udsatte familier
Flygtninge
Støtte til indsatte og løsladte
Hjemløshed
Frivilligaktiviteter online

Når du udfylder formularen accepterer du, at Røde Kors må kontakte dig via sms, telefon og e-mail. Se Røde Kors’ politik om persondata.