Bliv frivillig og gør en forskel for familier, børn og unge

I hele landet oplever Røde Kors et stort antal børnefamilier, der er i en social udsat situation, og som derfor beder om støtte og hjælp i hverdagen. Ved at støtte familierne kan vi hjælpe børnene og deres forældre til bedre trivsel og livsvilkår. Find alle aktiviteterne på siden her.

Bliv frivillig nu

Thumbnail

Bliv frivillig i familieaktiviteter

Som frivillig i Røde Kors’ familiearbejde kan du gøre en stor forskel for børnefamilier i dit lokalsamfund, som er i en social udsat situation.

Læs mere om Familieaktiviteter

Thumbnail

Bliv frivillig i Lektiehjælp

Bliv frivillig lektiehjælper på en af vores 28 lektiecaféer over hele landet og vær med til at give børnene et godt skoleliv - på den måde styrker du også deres fremtid.

Læs mere om Lektiehjælp

Qnet 2020

Bliv frivillig i Qnet

2.000 kvinder flytter hvert år på krisecenter på grund af vold i familien. Halvdelen af kvinderne har børn med. Når de forlader krisecenteret, står kvinderne overfor at skabe en ny tilværelse for sig selv og sine børn.

Læs mere om Qnet

Thumbnail

Bliv frivillig i familiecamp

Familiecampen er et højskolelignende ophold for børnefamilier, der oplever manglende overskud, livskriser, økonomiske vanskeligheder eller social isolation.
 

Læs mere om at blive frivillig i Familiecamp
 

Familieaktiviteter nær dig

Bliv frivillig nu

Udfyld formularen og bliv kontaktet snarest muligt af en Røde Kors-matcher eller en aktivitetsleder i dit nærområde for at tale mere om mulighederne.

Hvilke frivilligområder er du interesseret i?

Hvilke områder er du interesseret i?
Nedenstående områder har flere forskellige aktiviteter. Vælg, hvilke du ønsker at være frivillig inden for.
Ensomhed
Familier, børn og unge
Asyl og integration
Sundhed, samarit og førstehjælp
Støtte til indsatte og løsladte