Bliv frivillig og red andres liv

At redde liv er det fundament hele Røde Kors organisationen er bygget op omkring. Røde Kors har ydet livreddende hjælp til syge og sårede - lige fra slaget i Dybbøl, over Koreakrigen til nutidens moderne konflikter bl.a. i Syrien. De mere end 150 års erfaring bruger vi til at redde liv og behandle sårede ikke bare i udlandet, men i særdeleshed også her i Danmark. 

Bliv frivillig nu

Samaritter

Bliv frivillig samarit eller medic

Bliv frivillig samarit eller medic og vær med til at forebygge, at små ulykker får store konsekvenser. Sammen med 600 andre samaritter yder du en førstehjælpsindsats til arrangementer landet over. Du hjælper mennesker, der har brug for dine kompetencer og medmenneskelighed.
 

Læs mere om at være samarit eller medic

Thumbnail

Bliv førstehjælpsintruktør

Vi har i dag tilknyttet 900 instruktører, der dels underviser på fag- og erhvervsskoler, dels i vores afdelinger rundt i landet. Vi lægger vægt på, at underviserne afholder kurser med en høj pædagogisk og faglig standard, som altid lever op til den bedste viden på førstehjælpsområdet, og som er i tråd med de internationale bestemmelser.

Læs mere om at være førstehjælpsintruktør

Thumbnail

Sundhedsklinikken

Sundhedsklinikken betjenes af frivillige professionelle behandlere med min. fem års erfaring. Alle frivillige er tilknyttet Røde Kors, de indgår en frivilligaftale og følger Røde Kors' principper om neutralitet og upartiskhed båret af medmenneskelighed.

Læs mere om at være frivillig i sundhedsklinikken

Thumbnail

Førstehjælpskurser

I Røde Kors arbejder vi for, at alle skal kunne førstehjælp. En hurtig førstehjælpsindsats kan være med til at redde liv – og til at reducere en ulykkes omfang og mindske traumer! Når du lærer førstehjælp, bliver du en af dem, der kan være med til at gøre en verden til forskel for et andet menneske.

Læs om førstehjælpskuser her
 

Førstehjælpsaktiviteter nær dig

Bliv frivillig nu

Udfyld formularen og bliv kontaktet snarest muligt af en Røde Kors-matcher eller en aktivitetsleder i dit nærområde for at tale mere om mulighederne.

Hvilke frivilligområder er du interesseret i?

Hvilke områder er du interesseret i?
Nedenstående områder har flere forskellige aktiviteter. Vælg, hvilke du ønsker at være frivillig inden for.
Ensomhed
Familier, børn og unge
Asyl og integration
Sundhed, samarit og førstehjælp
Støtte til indsatte og løsladte