Tak for jeres tilmelding til Smid Tøjet Danmark 2017

Vi har sendt en kvittering på mail, der bekræfter jeres deltagelse, og glæder os til at dele flere Smid Tøjet-nyheder med jer frem mod kampagnestart i maj. I kan også følge med her på siden

Smid Tøjet Danmark-materialer, inklusiv plakat og banner, vil være klar til download i starten af april. Vi sender jer en mail, når materialerne er klar.

I modtager snarest muligt en mail med gode ideer til, hvordan I kan gøre tøjindsamlingen til en festlig begivenhed, der engagerer personale, forældre og elever i den gode sags tjeneste. I lighed med de tidligere år, vil der være en særlig skolekonkurrence, hvor den skole, der har samlet mest tøj vinder en præmie.

I kan også finde undervisningsmateriale om børns forbrug, tøjvaner og genbrug i Danmark og ude i verden, samt lærervejledning med veltilrettelagt emneuge, film, online-spil og aktiviteter på skolesiden her.

Har I spørgsmål til jeres deltagelse i Smid Tøjet Danmark, finder I svar på ofte stillede spørgsmål her. Har I yderligere spørgsmål eller en god historie, er I altid velkommen til at kontakte koordinator, Tine Agertoft: tiage@rodekors.dk