Smid tøjet - det er guld værd!

For tredje år i træk sætter vi gang i Danmarks største tøjindsamling. Giv dit brugte tøj til Røde Kors og hjælp mennesker, hvor der er allermest brug for det. Dit tøj er guld værd.

Læg dit og familiens brugte tøj i en af vores mere end 1500 tøjcontainere eller aflevér det i en Røde Kors Butik. Dit tøj betyder mere hjælp til mennesker i nød. Når tøjet bliver genbrugt, sparer du ressourcer og skåner miljøet. Når du giver dit tøj videre, får andre mulighed for at købe billigt og godt tøj, og på den måde støtter både du og køberne en god sag.

Tilmeld din arbejdsplads eller en skole som indsamlingssted og gå sammen med dine kolleger og familie om at være en del af Danmarks største tøjindsamling.

 

Se hvor du kan aflevere dit tøj her

Danmarkskort hentesgoogle kort hentes
 

Vi bliver glade for alle former for tøj- og tekstildonationer, men det må ikke være vådt eller snavset.

 

Brugt tøj er nødhjælp

 

Røde Kors og TV2 har sammen indført brugt tøj som danskernes nye nødhjælpsvaluta. Når danskerne smider tøjet, sørger vi i Røde Kors for, at tøjet bliver til penge, som bruges til nødhjælp og socialt arbejde ude i verden og i Danmark.

Røde Kors er verdens største hjælpeorganisation. Vi hjælper de mest sårbare mennesker i verden, uanset om de er ofre for krige og naturkatastrofer eller på andre måder udsatte.

De frivillige i Røde Kors’ genbrugsbutikker tjener hvert år millioner af kroner til hjælpearbejdet ved at sælge brugt tøj. Ved at donere dit tøj til Røde Kors, bliver du en del det fællesskab, som gør hjælpen mulig – både ude i verden og herhjemme.

Smid tøjet - det er guld værd for mennesker, der har brug for din hjælp.