Jeg valgte at tage et førstehjælpskursus sidste år. En kollega faldt en dag om med brystsmerter - jeg har taget alverdens kurser, men aldrig har jeg været gladere for at have taget lige netop førstehjælpskurset. Det var en lettelse at kunne holde hovedet koldt, for det jeg havde lært dukkede op med det samme, så jeg vidste nøjagtigt, hvad jeg skulle gøre.

Henrik R. Nielsen, Kursist


 

Kurser over hele landet

1500 førstehjælpsbeviser uddelt hver måned

Højt rated af vores kursister


 

Sammenlign førstehjælpskurser
 


Mere information: førstehjælpskurser 

Blandt vores førstehjælpskurser finder du lige præcis det, du har brug for – uanset om du er ude efter et introduktionskursus, et par timers genopfriskning eller et længere kursus. Vi har specialuddannede Røde Kors-instruktører i hele landet, og uanset hvor du bor, kan du nemt at få plads på et kursus. Herunder kan du sammenligne kursernes indhold og finde det helt rigtige til dig. Når du har fundet det rigtige kursus skal du blot vælge sted og tilmelde dig.

Med et førstehjælpskursus fra Røde Kors får du undervisning i, hvad du skal gøre, hvis du overværer en ulykke – uanset om der er tale om småskader eller en livstruende situation. 

Du får både teoretisk og praktisk undervisning i at håndtere vanskellige situationer og ulykker, så du kan handle sikkert og hurtigt, hvis f.eks. et familiemedlem kommer til skade. 

Når du har deltaget i et førstehjælpskursus modtager du et førstehjælpsbevis, certificeret af Dansk Førstehjælpsråd.

Førstehjælpskurser med specialuddannede instruktører

Vores instruktører har flere års erfaring med at undervise i førstehjælp. De har alle gennemgået en specialuddannelse og bliver løbende opdateret med den nyeste viden inden for førstehjælpsområdet.

Praktisk information om vores førstehjælpskurser

  • De enkelte kurser er hver især opbygget, så de dækker en række konkrete behov. Kursusoversigten oven over giver dig overblik over de enkelte førstehjælpskurser og deres indhold.

  • På vores hold må der maksimalt være 16 kursister. Det er nemlig vigtigt for os, at der er tid nok til hver enkelt kursist, så alle får den nødvendige viden og får øvet sig, så man føler sig tryg til at kunne gå ud og yde førstehjælp. 

  • Vi har førstehjælpskurser både i hverdage og i weekenden. På kursusoversigten ovenover kan du klikke på det kursus, der passer til dig - og finde et hold, der ligger tæt på dig i et tidsrum, der passer. 

Vil du vide mere om førstehjælp generelt?

Besøg vores side om førstehjælp her