Bliv kontaktet om et kursus til din arbejdsplads

I kan få undervisning i lige præcis de emner, som I har behov for på jeres arbejdsplads.

Få et uforpligtende tilbud på et kursus - og en god pris.

Se kort over afdelinger her.

 

 

Derfor skal du vælge Røde Kors:

 • Mere end 100 års erfaring med at undervise i førstehjælp
 • Specialuddannede Røde Kors instruktører
 • Indholdet bliver skræddersyet til jeres behov
 • Stor fleksibilitet ifht. tid, sted og varighed
 • God pris
 • Spændende og sjov undervisning
 • Vi står for alt det praktiske
 • Du bliver ikke bundet af et abonnement på årlige kurser, men kan altid selv bestemme
 • Professionelle og hygiejniske træningsforhold
 • Mulighed for kurser på engelsk uden merpris


Skab sikkerhed og tryghed for kollegaer og kunder

Med et førstehjælpskursus fra Røde Kors får alle medarbejdere undervisning i, hvad I skal gøre, hvis der sker en ulykke på arbejdspladsen, uanset om der er tale om småskader eller livstruende situationer.

Vi ved, at jeres tid er kostbar - derfor gør vores erfarne og dygtige instruktører deres yderste for, at medarbejderne både får en god og spændende dag og lærer de nødvendige førstehjælpsteknikker. 

Skræddersyet indhold til jer

Er I en institution, SFO eller skole, underviser vi i førstehjælp til børn. Arbejder I med ældreområdet, tilpasser vi kurset til jer, der har ansvaret for vores ældre medborgere. Måske er I en kulturinstitution og vil gerne kunne passe både på hinanden og jeres kunder? Uanset I er en kontorvirksomhed eller byggeplads, tilpasser vi undervisningen og de øvelser, I skal igennem, til netop jer. På den måde får I maksimal udbytte af kurset.

Processen, fra den indledende kontakt til kurset var afholdt, var rigtigt god. Deltagerne var meget tilfredse med kurset

Annelise Raun, HR Consultant, Takeda Pharma A/S

Andre udbydere havde kontaktet mig og tilbudt det samme som Røde Kors, men ingen leverede det samme serviceniveau.

Jesper Lykke, HR & People Development Manager, Power

Pengene går til noget fornuftigt, når man køber et kursus hos Røde Kors. På denne måde hjælper vi udsatte mennesker og får samtidig noget ud af det.

Knud Schack Petersen, Chef for Teknisk Service Djøf

Røde Kors gør det nemt at bestille kurser. Jeg udfyldte formularen på hjemmesiden, og derefter ringede Røde Kors tilbage. Det passede lige ind, når man har travlt og ikke har tid til at ringe, eller udfylde lange formularer.

Christina Kongeskov, Direktør T&T Montage & Demontage Aps

Jeg var så heldig at komme gratis på kursus via mit job. Vi er en stor virksomhed, og nu ved jeg også hvordan vores hjertestarter virker. Det giver stor tryghed både for mig, og alle mine skønne kolleger!

Dorthe Grønbech Eskesen

”Vi havde et lærerigt og sjovt kursus. Sådan nogle kurser kan let blive lidt trivielle og kedelige, men det var vores kursus det bestemt ikke”.

Martin Hofman, Sjælsø Management

Vi har afholdt flere førstehjælpskurser for vores administrative medarbejdere gennem de sidste par år og har fået en fantastisk service hos Røde Kors. Instruktøren har igen og igen underholdt vores medarbejdere, samtidig med at han har givet dem et stort fagligt input, som er blevet formidlet på en måde, der efterfølgende kan huskes. Vi kan varmt anbefale at bestille førstehjælpskurser gennem Røde Kors.

Maria Jeberg Andersen, SAS Health & Work Environment

Vi har haft en god instruktør og glade deltagere – der er intet andet end plusser. Der har været en god korrespondance op til kurset, og vi har været trygge ved at alt ville forløbe som aftalt. Når vi engang skal opdatere vores førstehjælpsviden, så vil vi bruge Røde Kors igen.

Kirkegårdsleder, Kjeld Christiansen, Helsingør kirkegård

”Jeg skulle finde en ny førstehjælpsudbyder og søgte på nettet. Jeg fandt Røde Kors og tænkte, at det må være godt. Og det var det! God service og stor fleksibilitet, og så var deltagerne meget tilfredse med kursern

Inger Bredahl Helweg, HR konsulent, Ingeniørforeningen IDA

Jeg har deltaget i et Røde Kors førstehjælpskursus, som var et meget grundigt og informativt kursus! Kursusdeltagerne modtog dels en grundig indføring i håndtering af de små førstehjælpsskader, tilkald i forbindelse med en skade, og hvilken adfærd situation kræver når kritiske skade opstår, herunder hjertestop. Kurset udmærkede sig ved en dygtig og meget erfaren instruktør og godt gennemarbejdet undervisningsmateriale. Mine varmeste anbefalinger herfra.

Charlotte Jessing, arbejdsmiljørepræsentant, Tryg

Afdelinger med salg af førstehjælpskurser til arbejdspladser

Dygtige og engagerede instruktører


Alle vores instruktører har stor erfaring med at undervise i førstehjælp på arbejdspladser. De har gennemgået en specialuddannelse og bliver løbende opdateret med den nyeste viden inden for førstehjælp. Vi lægger stor vægt på, at vores instruktører er gode formidlere. 

Instruktører tager altid udgangspunkt i deltagernes behov og ønsker - fx de hverdagssituationer I oplever på netop jeres arbejdsplads. 

Dine medarbejdere bliver sikre og trygge ved at kunne førstehjælp


I får både teoretisk og praktisk undervisning i at håndtere vanskelige situationer og ulykker i fællesskab, så I kan handle sikkert og hurtigt, hvis en kollega eller en kunde f.eks. falder om med hjertestop og skal genoplives. 

Undervisning i førstehjælp skaber tryghed for virksomhedens medarbejdere og styrker det sociale netværk. Samtidig sender I et vigtigt signal til omverdenen om, at I tager ansvar - ikke blot for jeres medarbejdere, men også i et bredere samfundsperspektiv.

 

Om undervisningen


Undervisningen er en blanding af teori og praktiske og sjove øvelser. Man kan godt lære førstehjælp uden det bliver kedeligt. Vores undervisere har stor erfaring i at lære fra sig og undervise på forskellige slags arbejdspladser og i forskellige brancher. 

På kurset skal I sammen tage stilling til udfordrende situationer – og diskutere hvordan I i fællesskab vil handle, hvis en ulykke opstår. I lærer fx at lægge forbindinger og håndtere situationen sikkert og hurtigt, hvis en kollega eller en kunde falder om med hjertestop.

 

Mere information om vores kurser på arbejdspladser

Vi anbefaler, at kurser bestilles senest 6 uger inden kursusstart. Men vi vil naturligvis gerne forsøge at være behjælpelig med kortere varsel. Brug bestillingsformularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 • Det praktiske: Vi sørger for alt udstyr og undervisningsmateriale - I skal bare have et lokale og evt. forplejning klar. 
   
 • Instruktører: Alle instruktører har gennemgået et fagligt og pædagogisk program, som Røde Kors har udviklet. Uddannelsen er godkendt af Dansk Førstehjælpsråd. 
   
 • Undervisningssted: Arbejdspladsen, der har bestilt kurset, stiller et passende lokale til rådighed, hvor der er borde og stole samt gulvplads til praktiske øvelser.
   
 • Pauser: Der er indregnet tid til korte pauser i alle kurserne. Hvis man ønsker en spisepause undervejs skal kursustiden forlænges mod et mindre gebyr.
   
 • Sprog: Vi har mulighed for at holde vores førstehjælpskurser på engelsk.

Et udvalg af vores kunder