Førstehjælp til børn og baby

Vi har førstehjælpskurser til forældre med små børn - og til ansatte i skoler, sfo, børnehaver og vuggestuer. Små børn kommer ud for ulykker, og det er godt at kunne yde førstehjælp, hvis uheldet skulle ske. Skab tryghed uanset om det er i hjemmet eller på arbejdspladsen.Lær at give førstehjælp til babyer og børn

Førstehjælpskursus for forældre: lær at give førstehjælp til dit barn
Vi har førstehjælpskurser over hele landet, og det er nemt at få plads på et kursus i dit nærområde. Førstehjælpskurset, hvor du lærer at give førstehjælp til babyer eller større børn, varer 4 timer og koster 420 kr.

=> Førstehjælp til børn for forældre

Førstehjælpskursus til medarbejdere på vuggestuer og børnehaver
Er du leder på en institution eller skole og ønsker at vide mere om, hvordan dine ansatte kan få kompetencer i førstehjælp, så de kan handle, hvis et barn kommer ud for en småskade eller en livstruende situation? Vi har skræddersyede førstehjælpskurser til pædagoger og pædagogmedhjælpere, hvor underviserne er specialuddannet i at undervise i førstehjælp til børn mellem 0-6 år

=> Børnehaver og vuggestuer - førstehjælp til børn (0-6 år) 

Førstehjælpskursus til medarbejdere på skoler, sfo eller klub
Er dine medarbejdere klædt på til at handle korrekt og vurdere situationen, når et barn kommer til skade? Børn og unge kommer ud for både små og store ulykker - fra en forstuvet fod i skolegården til alvorlige uheld. Særligt i livstruende situationer er der ikke et sekund at spilde. Den rigtige beslutning er afgørende. Med et førstehjælpskursus får du handlingsparate ansatte, der kan hjælpe børn hurtigt og sikkert.

=> Skoler, sfo eller klub - kurser i førstehjælp for større børn

Førstehjælp for folkeskoler: sådan får I førstehjælp skemaet
I dag er det et krav, at skolerne lærer eleverne om førstehjælp. Sæt førstehjælp på skoleskemaet - vi har undervisningsmaterialer klar til brug, og kan uddanne jeres lærere til at undervise. Eller vi har instruktører, der kan undervise for jer.

=> Førstehjælp for elever i folkeskolen

Derfor skal du lære førstehjælp til børn

På et kort øjeblik kan en sjov leg udvikle sig til en ulykke, og en hurtig førstehjælpsindsats kan være helt afgørende for, at ulykken ikke bliver fatal.

Vi har kurser til dig, der er forælder til en baby eller har små børn. Og vi tilbyder skræddersyede kurser til medarbejdere på institutioner, skoler, klub eller sfo. 

Førstehjælp for børn: det lærer du/I

  • At kunne give førstehjælp til børn ved livstruende situationer
    Hvordan man mest hensigtsmæssigt hjælper i situationer, der kan udvikle sig og blive livstruende, f.eks. fremmedlegeme i luftvejene, eller andre kvælningsulykker. Forbrændinger, forgiftninger, skader mod hovedet (hjernerystelse og kraniebrud) samt drukneulykker.
  • At kunne yde førstehjælp ved mindre skader
    At yde førstehjælp til mindre skader – tandskader, næseblod, buler i panden, snitsår og hudafskrabning, fremmedlege-me i øjne/øre næse, samt bidsår mm.
  • At yde førstehjælp ved sygdom
    Fx ved feberkramper, astmatisk bronchitis, falsk stube-hoste m.m.

Er I instution eller skole, varierer vi indholdet i undervisningen alt efter jeres ønsker. Vi kan tilpasse øvelserne i forhold til den aldersfordeling børnene i jeres institution har, de typiske ulykker I oplever/har oplevet, og de aktiviteter I laver med jeres børn (på legepladsen, i skoven, i byen, etc.).

Vi kan fx iscenesætte ulykkesscenarier rundt om på institutionen og på legepladsen. Det gør undervisningen mere realistisk, og dine medarbejdere får nemmere ved at leve sig ind i øvelserne - og ikke mindst huske, hvad de har lært.