Forældre til små børn: lær førstehjælp!

Er du nybagt forælder til en baby og vil gerne lære førstehjælp? Eller har du større børn og vil gerne kunne gøre noget, hvis der skulle ske en større eller mindre ulykke? Bestil et 4 timers førstehjælpskursus for børn hos os, så du føler dig tryg ved at handle, hvis der skulle ske et uheld. Billede Tomas Bertelsen
 
 

Børn og babyer kan komme ud for forskellige typer uheld. Babyer kan fx få mad galt i halsen eller spise noget uhensigtsmæssigt - og for større børn kan det fx dreje sig om forstuvninger, sår og rifter. Som voksen er det godt, at du kan handle, hvis uheldet er ude.

Førstehjælpskurset "Førstehjælp til børn" henvender sig til forældre eller bedsteforældre, og på kurset tager vi udgangspunkt i jeres egne erfaringer og behov.

Find et førstehjælpskursus målrettet børn tæt på dig
Vi har førstehjælpskurser over hele landet, og det er nemt at få plads på et kursus i dit nærområde. Førstehjælpskurset, hvor du lærer at give førstehjælp til babyer eller større børn, varer 4 timer og koster 420 kr.

FinD et FØRSTEHJÆLPSKURSUS til børn her 

På førstehjælpskurset lærer du både at yde livreddende førstehjælp til børn og babyer, og du lærer at hjælpe ved hverdagens små uheld som forgiftninger, forbrændinger, sår og lign.