POPULÆRT AT TAGE EN TØRN PÅ RØDE KORS’ ASYLCENTRE

 

 

på billedet ses en meget glad beboer på Center Sandholm – Winfred fra Uganda, der bliver skubbet i gang på en cykel af Mastercards HR-medarbejder Trine Christensen

Flere store internationale virksomheder vælger at skifte en arbejdsdag på kontoret ud med en praktisk dag på et asylcenter, når de har deres årlige CSR-dag. CSR står for Corporate Social Responsibility og er en dag, der handler om at udvise ansvarlighed i forhold til det omgivende samfund.

Hos Mastercard hedder dagen også ”Force for good”, og på billedet ses en meget glad beboer på Center Sandholm – Winfred fra Uganda, der bliver skubbet i gang af Mastercards HR-medarbejder Trine Christensen. Faktisk var det allerførste gang nogensinde, at Winfred sad på en cykel. Men hun kom hurtigt efter det og cyklede begejstret omkring på centeret resten af dagen sammen med en gruppe andre beboere, der også fik hjælp til at lære at cykle.

De omkring 40 medarbejdere fra Mastercard var, udover cykeltræningen, beskæftiget med en række aktiviteter sammen med beboerne, blandt andet udendørs beauty-salon, tøjkreationer i systuen og reparation af cykler.

I Center Jelling har der også været et aktivt og meget værdsat besøg. Denne gang af ni effektive medarbejdere fra den internationale ejendomsudvikler VGP, der havde trukket i arbejdstøjet for at male og sætte nye møbler ind i Center Jellings aktivitetsrum.

Det skete vel at mærke sammen med en gruppe af centerets unge beboere, der til dagligt benytter lokalerne til for eksempel bordfodbold, skak og Playstation.

Som om det ikke var rigeligt, så fulgte IKEA for nyligt også op med en fornem omgang maling og nye møbler til Center Sandholms venterum for nyankomne asylansøgere i bygning 72.

Tusind tak til både Mastercard, VGP og IKEA for medarbejdernes flotte indsats på vores centre😊