Meld dig på Team THORNICO

og vind uimodståelige præmier

 

Jeg vil rigtig gerne invitere dig med på Team THORNICO, hvor vi søndag d. 1. oktober samler ind for Røde Kors. Helt konkret kan vi sammen, ved at give tre timer af vores tid, samle ind til og gøre en væsentlig forskel for fattige og sårbare mennesker i verdens brændpunkter. Ofte møder jeg mennesker, der mest af alt ønsker at gøre en positiv forskel for andre. Heldigvis. Men det gælder for mange af os, at tiden ofte er knap, og det kan føles svært at gøre en betydningsfuld forskel på egen hånd. Den følelse kender du måske også? Jeg tror på, at hvis vi går en tur for Røde Kors, løfter vi i fælles flok og skaber en masse positiv forandring for de, der behøver det mest.

Som tak for indsatsen er der lækre økologiske MÄT protein barer til alle, der melder sig til Team THORNICO, og derudover laver vi en lodtrækning om skarpe gaver fra mange af virksomhederne i THORNICO. Blandt præmierne er der helsegoodies fra PureViva og Helsebixen, et gavekort på 1500,- til en tatovering i samarbejde med Tattoodo og Iron & Ink, samt et aftercare kit fra Sorry Mom til værdi 349,- og ikke mindst 2 billetter til landskampen Danmark-Rumænien søndag den 8. oktober. Du kan tilmed vinde en frokost med Christian Stadil for dig og dit indsamlingshold. 

Herudover er der en once-in-a-lifetime gave på spil: nemlig to signerede fodbold-landsholdtrøjer. De går som belønning for Team THORNICOs bedste selfies/wefie fra indsamlingen. Du skal bare huske at bruge hashtagget #teamthornicoforrødekors, så kårer jeg de/det bedste, og kvitterer med en landsholdtrøje!

Det bliver en stor dag for både Røde Kors og Team THORNICO – og forhåbentlig får vi gjort en kæmpe forskel sammen. 

(OBS. Du samler ind i dit eget lokalområde og får mere praktisk info, når du tilmelder dig.)

 

- Christian Stadil, CEO og ejer af THORNICO og Røde Kors-ambassadør  

 

Sådan gør du:

  • Du melder dig som indsamler her på siden.
  • Du går en rute søndag d. 1. oktober.
  • Efter ruten afleverer du indsamlingsbøssen på afleveringsstedet. Her modtager du et indsamlingsbevis.
  • Du skal tage et billede af indsamlingsbeviset eller dit navneskilt og sende det sammen med dit fulde navn, adresse og telefonnummer til companykarma@thornico.com senest d. 5. oktober.
  • Så sender vi gaven til dig og du er automatisk med i lodtrækningen om andre fede gaver fra THORNICO.
  • Hvis du vil være med i lodtrækningen om de signerede landsholdstrøjer, så tag et selfie/wefie, put det på Facebook eller Instagram og brug hashtagget: #teamthornicoforrødekors. 

 

Tilmeld dig her