Meld dig på Team Ankerstjerne
og vind koncertbilletter

 

Han har flere år i streg været den mest spillede komponist i dansk radio, og blevet hædret med flere DMA statuetter, for sin blanding af hip hop, skarpe tekster, stærke pop numre og historiefortælling. 

Ankerstjerne har siden sit gennembrud givet os hits som Mit Navn I Lys, Lille Hjerte, Vent Og Se, Tag Hvad Du Vil, Nattog og 1000 år.

I september sidste år udgav Ankerstjerne EP’en Rapper, der indeholder seks skarpskårede sange. Den blev nomineret til GAFFA Prisen, og fik bl.a. 4 stjerner af selvsamme magasin. EP´en er en hyldest til den hiphop som sangeren har elsket siden han var helt lille, og som har formet ham som kunstner. 

Ankerstjerne er en fremragende historiefortæller, der formår at gøre sine tekster både personlige og vedkommende, alt imens han pakker dem ind i bundsolidt musikalsk håndværk. Således har han imponeret anmeldere og publikum i årevis. Foruden sin egen karriere, har Ankerstjerne haft stor succes med, at skrive sange sammen med flere af hans gode venner, her i blandt Rasmus Seebach og Burhan G.

Han er på vej med ny musik og flere koncerter.

 

Meld dig som indsamler på Team Ankerstjerne og vær med i lodtrækningen
4 x 2 koncertbilletter og 2 stk. t-shirts, signeret af Ankerstjerne.

 

Ankerstjerne trækker 4 vindere, der hver modtager 2 stk. koncertbilletter til Ankerstjernes live-tour i foråret 2018. Der gives 2 stk. billetter til hver af tourens fire koncerter:

 

7. marts: VEGA, København

8. marts: Voxhall, Aarhus

9. marts: Magasinet, Odense

10. marts: Skråen, Aalborg 

 

Læs mere om Ankerstjernes live-tour her: http://gig.to/ankerstjerne

Foruden koncertbilletter trækkes også lod om 2 stk. signerede t-shirts.

 

(OBS. Du samler ind i dit eget lokalområde og får mere praktisk info, når du tilmelder dig.)


Sådan gør du:

 

  • Du melder dig som indsamler her på siden.
  • Du går en rute søndag d. 1. oktober.
  • Efter ruten afleverer du indsamlingsbøssen på afleveringsstedet. Her modtager du et indsamlingsbevis.
  • Du skal tage et billede af indsamlingsbeviset eller dit navneskilt og sende det sammen med dit navn, telefonnummer og navnet på den by, du gerne vil høre koncert i, til tiage@rodekors.dk senest d. 8. oktober.
  • Så deltager du i lodtrækningen om 4 x 2 koncertbilletter, og 2 x en signeret t-shirt. De seks vindere bliver kontaktet direkte.

 

TILMELD DIG HER