Støtte til børnefamilier i udsatte positioner

10-15 % af alle børn i Danmark vokser op i familier, der har svært ved at få hverdagen til at fungere. For nogle familier er udsatheden kortvarig, mens den for andre familier er en længerevarende og fastlåst situation. Fælles for mange af familierne er, at deres udfordringer og behov ofte ikke kan dækkes alene af offentlige tilbud. Røde Kors tilbyder en frivillig og medmenneskelig støtte, der kan bidrage til familiens trivsel og handlekraft.

Bliv frivillig            Brug for hjælp?

Vores tilbud og aktiviteter

Omkring 15 % af børn og unge i Danmark lever i en udsat position (Ottosen, M. et al. 2018: Børn og unge i Danmark - Velfærd og trivsel. VIVE)

50 % af forældre i udsatte positioner oplever svær ensomhed (Røde Kors 2022: En hverdag med afsavn)

66 % af forældre i udsatte positioner har undladt at købe tøj og sko til deres børn af økonomiske årsager (Røde Kors 2022: En hverdag med afsavn)

Fortæl mig mere om at blive frivillig

Udfyld formularen og bliv ringet op af en Røde Kors-medarbejder eller en frivilligleder i dit lokalområde. Sammen finder I ud af, hvilken frivilligaktivitet, der passer til dig, ud fra det du har indtastet i formularen.

Hvad er du interesseret i at hjælpe med? *

Hvad er du interesseret i?
Ovenstående område har flere forskellige aktiviteter. Vælg evt. hvilke du ønsker at være frivillig inden for.
Ensomhed
Udsatte familier
Flygtninge
Støtte til indsatte og løsladte
Hjemløshed
Frivilligaktiviteter online
(Vælg en af de adresser, som bliver foreslået i dropdown-menuen)

Når du udfylder formularen accepterer du, at Røde Kors må kontakte dig via sms, telefon og e-mail. Se Røde Kors’ politik om persondata.  

Samtykke

Jeg giver samtykke til, at Røde Kors må behandle mine oplysninger, så længe de er relevante for arbejdet med at matche mig med en frivilligaktivitet. Mine oplysninger må deles med den relevante medarbejder eller frivillige i Røde Kors og jeg må kontaktes mhp. at følge op på min oplevelse med at melde mig som frivillig i Røde Kors.
Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at skrive til blivfrivillig@rodekors.dk