Støtte til børnefamilier i udsatte positioner

10-15 % af alle børn i Danmark vokser op i familier, der har svært ved at få hverdagen til at fungere. For nogle familier er udsatheden kortvarig, mens den for andre familier er en længerevarende og fastlåst situation. Fælles for mange af familierne er, at deres udfordringer og behov ofte ikke kan dækkes alene af offentlige tilbud. Røde Kors tilbyder en frivillig og medmenneskelig støtte, der kan bidrage til familiens trivsel og handlekraft.

Bliv frivillig            Brug for hjælp?

Vores tilbud og aktiviteter

Omkring 15 % af børn og unge i Danmark lever i en udsat position (Ottosen, M. et al. 2018: Børn og unge i Danmark - Velfærd og trivsel. VIVE)

47 % af forældre i udsatte positioner oplever svær ensomhed (Røde Kors 2022: Familier udenfor. En undersøgelse af ensomhed, trivsel og afsavn blandt familier i udsatte positioner)

54 % af forældre i udsatte positioner har undladt at købe tøj og sko til deres børn af økonomiske årsager (Røde Kors 2022: Familier udenfor. En undersøgelse af ensomhed, trivsel og afsavn blandt familier i udsatte positioner)

Bliv frivillig nu

Udfyld formularen og bliv ringet op af en Røde Kors-medarbejder eller en frivilligleder i dit lokalområde. Sammen finder I ud af, hvilken frivilligaktivitet, der passer til dig, ud fra det du har indtastet i formularen.

Hvad er du interesseret i at hjælpe med? *

Hvilke områder er du interesseret i? *
Ovenstående område har flere forskellige aktiviteter. Vælg evt. hvilke du ønsker at være frivillig inden for.
Ensomhed
Familier, børn og unge
Asyl og integration
Sundhed, samarit og førstehjælp
Støtte til indsatte og løsladte

Når du udfylder formularen accepterer du, at Røde Kors må kontakte dig via sms, telefon og e-mail. Se Røde Kors’ politik om persondata.