Røde Kors i Danmark

Røde Kors er til stede over hele landet, og hver dag bringer vi håb i tusindvis af menneskers liv. Omkring 32.000 frivillige i vores 214 lokale Røde Kors afdelinger afhjælper social nød og gør en medmenneskelig forskel med udgangspunkt i lokale behov og det enkelte menneskes livssituation.
Danmarkskort hentesgoogle kort hentes
 

Socialt arbejde
Danmark Socialt Arbejde

Danmark Socialt Arbejde
Vi gør en forskel for mennesker i Danmark. Flere end 10.000 frivillige i vores 220 lokale Røde Kors-afdelinger afhjælper social nød og gør en medmenneskelig forskel med udgangspunkt i lokale behov og det enkelte menneskes livssituation.

Se mere om Socialt arbejde

Asyl

Røde Kors asylcenter sandholm

Røde Kors har haft opgaven med at indkvartere asylansøgere siden 1984 og driver hovedparten af asylcentrene. Vi arbejder for at give asylansøgere i Danmark en tryg, meningsfuld og værdig ventetid mens de venter på, at myndighederne behandler deres asylansøgning.

Se mere om Asyl

Førstehjælp
Danmark Foerstehjaelp

Danmark Foerstehjaelp
Vi har førstehjælpskurser for både begyndere og øvede og private såvel som virksomheder. Uanset hvilket kursus, du vælger, bliver du undervist af specialuddan-nede Røde Kors-instruktører, der er opdateret med den nyeste viden på førstehjælpsområdet og de seneste pædagogiske undervisningsprincipper.

Se mere om Førstehjælp

Genbrug

Genbrug i danmark, butikker og tøjcontainere

Du kan støtte vores arbejde ved at handle i de mange Røde Kors genbrugsbutikker  eller ved at donere tøj i en af vores 1.150 genbrugscontainere eller direkte til vores butikker.

Se mere om Genbrug

 

 

Sådan er behovet for hjælp til hjemløse i Danmark

Af Anne Bregendahl Laursen og Eskil Meinhardt Hansen, opdateret d. 31.01.2018

Hvordan hjælper Røde Kors og andre organisationer hjemløse? Og hvad er behovet for hjælp? Vi har svarene klar til dig.

Se mere om: Sådan er behovet for hjælp til hjemløse i Danmark