Brug bolden til at gøre en forskel

Med Football Charity får I som virksomhed en unik mulighed for at styrke sammenholdet og sparke støtte efter en god sagBrug Bolden Og Goer En Forskel Faerdig

Football Charity er firmafodbold med et formål, skabt i et samarbejde mellem Røde Kors og det socialøkonomiske konsulenthus FDC PLUS. Ved Football Charity stævnerne dyster I mod andre lokale virksomheder i en fælles turnering, hvor vi sætter attraktive præmier på spil. Udenfor banen vil der dagen igennem være underholdning og mulighed for at udfordre kollegerne i diverse fodbolddiscipliner (FIFA, panna, freestyle osv.). Samtidig får I rig mulighed for at netværke via ”CSR speeddating”. Her kan I skabe relationer til kommunen og andre lokaler aktører, som potentielt kan genere nye forretningsmuligheder. Dagen rundes af med en 3. halvleg, hvor I kan nyde en velfortjent kold øl i baren. 40 % af overskuddet ved hvert stævne går til Røde Kors arbejde for udsatte og sårbare mennesker.

Gennem deltagelse i Football Charity kan i få styrket sammenholdet og samtidig sparke støtte efter en god sag. Sammen gør vi en verden til forskel.