Deltag i eksklusiv velgørenhedsmiddag

Køb et bord ved Røde Kors' eksklusive velgørenhedsmiddag med den kongelige familie og giv venner, udvalgte kunder og samarbejdspartnere en helt unik aften, der også gør en forskel for nødlidende i krig, katastrofe og fattigdom.Charity (2)
 
 

Igennem 150 år har Røde Kors sikret den første, livreddende hjælp under krig og katastrofe og opbygget mere modstandsdygtige samfund over hele verden. I anledning af dette jubilæum inviterer vores protektor Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen til eksklusiv velgørenhedsmiddag i Orangeriet på Fredensborg Slot den 11. september 2014.

Giv kunder og samarbejdspartnere en særlig oplevelse
En middag i Orangeriet på Fredensborg Slot er en særlig oplevelse. Ved køb af et af de 24 borde med plads til otte personer kan du give udvalgte kunder og samarbejdspartnere en helt unik aften, der også gør en forskel for nødlidende i krig, katastrofe og fattigdom.

Møde kongefamilien og netværk med toppen af dansk erhvervsliv
Gæsterne kan se frem til en udsøgt fire-retters middag fra Sallingsund Færgekro. Og med blot 192 deltagere og en hel aften til rådighed, vil der blive rig mulighed for at netværke med de øvrige gæster fra toppen af dansk erhvervs- og organisationsliv og at møde den kongelige familie i en afslappet atmosfære – alt sammen mens I støtter op om Røde Kors’ arbejde for verdens udsatte mennesker. 

Sådan kommer du med til velgørenhedsmiddagen

  1. Ønsker du at købe plads ved et eller flere borde til otte personer, skal du sende en e-mail til charity@rodekors.dk.

    I mailen skal du oplyse, hvor mange personer I ønsker at komme. Billetterne sælges efter først til mølle-princippet, og du kan derfor risikere, at arrangementet er udsolgt. Du skal derfor vente på en bekræftelse fra Røde Kors, før du kan vide, at pladserne er reserveret dig og dine gæster.

  2. Derefter beder Røde Kors om navn og adresse på de personer, der kommer til velgørenhedsmiddagen. Oplysningerne skal bruges til fremstilling af personlige adgangskort, der skal medbringes til Orangeriet den 11. september og vises ved Politiets adgangskontrol.

  3. Røde Kors sender en faktura til dig, og når indbetalingen er registreret, fremsendes de personlige adgangskort

Ved spørgsmål kontaktes Røde Kors på charity@rodekors.dk, eller du kan ringe til projektleder Fanny Møller på tlf. 3525 9313.

Pluk fra aftenens program: