Vidensbank om sprogtræning

Her finder du viden om sprogtræning her under baggrundsviden om lovgivning, sprogskolerne samt online værktøjer og ressourcer, der kan bruges til at træne dansk og til selvstudie.  

Links

Viden og værktøjer til alle, der er i gang med at træne dansk. Det kan være på egen hånd, eller som en del af dansktræning i Røde Kors’ aktiviteter. Vær opmærksom på, at de er eksterne sider, der ikke har forbindelse til Røde Kors.

Materialer

Find materialer til jeres sprogtræningsindsats. Hvis der er materialer, du savner, eller hvis I har udviklet materialer i jeres cafe, som andre også kunne få glæde af og som kan deles på siden her, så skriv til: integration@rodekors.dk

 

Nyheder

Hvis du vil være opdateret på målgruppen, herunder nye regler på integrationsområdet, beskæftigelsesområdet med mere, så læs med her. Vær opmærksom på, at du skal være frivillig i Røde Kors og logget ind på Mitrodekors for at kunne læse hele artiklen.

SAMARBEJDSPARTNERE

boblberg logo

OM SPROGUNIVERSET

I Sproguniverset findes alle sprogtilbud, som Røde Kors har for flygtninge og indvandrere i Danmark. Her er information til eksisterende frivillige, til deltagere og alle andre, der har lyst til at vide mere om mulighederne.

VIDENSBANK

Find meget mere information og materialer om sprogtræning og muligheden for selvstudie her.
 

KONTAKT

integration@rodekors.dk