Klub 100

Klub 100 er Røde Kors’ netværk af gode kræfter fra kultur- og erhvervslivet, der hvert år samler penge ind til hjælpearbejdet.

Fotos fra Klub 100 årlige arrangement, som i 2017 startede på rockmuseet RAGNAROCK i Roskilde.

Skuespillere, musikere, tv-værter, designere og erhvervsfolk. Sammen danner de et korps af over 150 Røde Kors-ambassadører med det fælles mål at bruge deres særlige kompetencer og netværk til fordel for Røde Kors og arbejdet med at hjælpe mennesker i nød.

Hvert år bidrager en række af Klub 100-ambassadørerne på forskellig vis til Røde Kors-projekter, events og indsamlinger. Siden år 2000 har Klub 100 / Klub 10 samlet næsten 35 millioner kroner ind til Røde Kors' hjælpearbejde.

Klub 100 fejrer årets velgørenhedsarbejde

Én gang om året mødes Klub 100 i festlige rammer for at fejre årets velgørenhedsarbejde, og i 2017 samledes de på rockmuseet RAGNAROCK, hvorefter turen gik videre til Roskilde Festival, hvor festivalen var vært for en middag.

Der var god stemning, højt humør på trods af at regnen væltede ned over arrangementet, der fandt sted i RAGNAROCKs gårdhave. Der blev holdt auktion med tidligere Klub 10-ambassadør Alexa Bruun Rasmussen som auktionarius. Det auktionsmæssige højdepunkt indtraf pizzabager Gorm var model ved salg af en UBER regnfrakke. Måske på grund af regnen, måske fordi Gorm smed alt andet tøj alt imens buddene blev højere og højere, endte prisen for regnfrakken på 25.000 kroner.  

Pengene går naturligvis direkte til Røde Kors hjælpearbejde.

Nogle af de mange medlemmer af Klub 100 har været med i mange år, mens andre lige er kommet til. Men alle har de et fælles ønske om at bidrage til Røde Kors' hjælpearbejde. 

På klub 100 dagen blev der desuden præsenteret en ny Klub 10, og Røde Kors tog afsked med den gamle Klub 10, som ved samme lejlighed overrakte en check til Røde Kors på 4.000.000 kr. Så mange penge lykkedes det dem at skaffe via en lang række forskellige aktiviteter i løbet af sidste halvdel af 2016 og første halvdel af 2017.

Mission: Klub 100 Mod Katastrofer

Klub 100 har igen i år fået den helt særlige mission, at de skal skaffe mindst 500 indsamlere til Røde Kors indsamlingen den 1. oktober 2017. 

Vil du være en af de mange, der samler ind for Røde Kors klub 100? Så meld dig som indsamler her.

Mange ambassadører fra Klub 100 har i det forgangne år medvirket ved kampagner, events mm., heriblandt Camilla Ottesen, Lars Bom, Lærke Winther, Marianne Tromborg, Christian Stadil, Christian Bitz, Ibi Støving og Master Fatman, Johan Bülow, Gorm Wisweh, Alexa Brunn Rasmussen, Pernille Rosendal, Bryan Rice, Annika Aakjaer, Alberte Winding, Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe og mange andre.

Klub 100 støtteprodukter
I vores web shop kan du aktuelt købe:

  • Armbånd fra Troldbeads
  • Designernet fra Uffe Buchards Break the habit
  • Børnetøj fra Wheat
  • React Now T-shirt
  • Malebøger