REACT NOW t-shirt fra Lollys Laundry

T-shirten er designet af Kamilla Byriel. Nikolaj Coster-Waldau og en række andre kendte danskere fra Klub 100 er ambassadører for projektet.

Thumbnail

Af Jens Grønning - 16.04.2012, 14:25

Kamilla Byriel fra Lollys Laundry og Røde Kors Klub 10 har designet en T-shirt, hvorfra indtægten går ubeskåret til vores arbejde med at hjælpe udsatte og sårbare mennekser. 

Køb din React Now T-shirt her!

React Now er tænkt som en reminder til danskerne om, at udfordringerne i Afrika og resten af verden fortsat er højaktuelle - også selvom mediernes fokus måske er rettet mod andre områder. 

Indtægten går til Røde Kors arbejde med at afhjælpe udsatte og sårbare mennesker, hvad enten de er ofre for en aktuel katastrofe eller af andre årsager har brug for hjælp.

Kendte bakker op om React Now

Røde Kors' ambassadører for projektet tæller: Nikolaj Coster-Waldau, Andrea Elisabeth Rudolph, Remee, Emma Leth, Pilou Asbæk, Malkit Singh, Christian Bitz og Ibi Støvring. 

En lang række personer og virksomheder i og med tilknytning til Røde Kors Klub 10 har bidragede til projektet, herunder; Lollys Laundry, NORR, Margit Brandt, Youheshe.com, Noise PR Lifestyle, Staple, Dyhr.Hagen, Jonas Bie, Gabi/Unique,  Sidsel Marie Bøg, Wetouch.

Røde Kors/React Now ambassadører:

Røde Kors react now Christian Bitz, Emma Leth, Malkit Singh, Pernille Teisbæk,
 Karla-Marie Grønning-Höegh og Ibi Støvring