Thor og OrderYOYO inviterer flere på et måltid mad

Thor Angelo er iværksætter, og som ambassadør for Klub 10 2017/2018 har han fået en helt fantastisk ide. Thors firma OrderYOYO er software-leverandøren bag en lang række restauranter og take-aways, og nu har han gjort det muligt at donere direkte til Røde Kors, når man bestiller mad online.

 

Thumbnail

Støt med et måltid, når du selv skal have et måltid, lyder ideen i al sin enkelhed. En række restauranter har online bestilling baseret på OrderYOYO’s system og her kan man nu både bestille mad og samtidig invitere en eller flere ekstra på et måltid.

Samtidig med at du taster din bestilling direkte på den valgte restaurants hjemmeside eller app, vælger du din donation til Røde Kors – og her er der mere mad for pengene end i de fleste danske take-aways, kan vi godt afsløre. 
Se listen herunder med links til hver restaurant.

For 5 kr. ekstra på regningen kan to hungerramte børn få et måltid mad med.

Donationsappen bruges af nogle af de lækreste take-aways i København og bliver taget i brug af flere og flere. Gør madlavningen nemt for dig selv og gør andre mætte med et og samme klik.

– inviter flere med til bords, når du bestiller hos:

(Du bestiller direkte hos hver restaurant via deres egen hjemmeside og app. OrderYOYO er ikke en bestilingsportal - men i stedet software leverandør til hver restaurant.)

1. Dagens Måltid
"Et take away tilbud med helt almindelig, veltillavet og genkendelig mad, der ikke koster en formue."

2. Wedofood
"Vores menu er sammensat af friske salater, fisk og kød samt friskbagt brød.”

3. Grød
"Vi vil vise verden at grød kan være lækkert, delikat og alsidigt!"

4. YOBURGER
"A simple, unpretentious, and super f*** tasty burger. A fantastic brioche bun, quality Danish meat, lettuce, tomato, magic sauce, and absolutely zero bullshit.“

5. Greenburger
"100% plantebaseret burgermenu på Frederiksborggade 26."

6. Barburrito
"Barburrito er et gastronomisk koncept, der tager sit udgangspunkt i det mexikanske gadekøkken."

7. California Kitchen
"California Kitchen is a fast-casual healthy lifestyle restaurant based in Copenhagen"

8. Kiin Kiin to go
“Asiatisk street food. Michelin restauranten Kiin Kiin har sammensat et menukort båret af sæsonen med fokus på de gode råvarer, alt tilberedt til at tage med hjem."

9. Aroii
"Aroii tilbyder et fremragende udvalg af thailandske takeawayretter.”

10. South Indian
“Sydindisk Chettinad Take away. Spændende indisk mad uden kunstige farvestoffer og med høj råvarekvalitet. Alt er lavet fra bunden.”

Thumbnail
Thumbnail