Røde Kors Erhvervsklub

Som erhvervsmedlem donerer I et årligt bidrag til Røde Kors. Som medlem af Røde Kors’ erhvervsklub er I med til at sikre, at Røde Kors kan holde sit løfte om altid at være til stede for sårbare – både her i Danmark og ude i verden, når katastrofen rammer. Som medlem vil I indgå i et stort netværk af mange forskellige grene af erhvervslivet, der alle støtter op om Røde Kors' humanitære arbejde.

I tager et socialt ansvar for fællesskabet og skaber samtidig merværdi for jeres virksomhed. Jeres medarbejdere kan være stolte af, at I er en del af Røde Kors, og sammen er vi altid til stede i verdens brændpunkter. Samtidig sætter I et positivt præg på jeres virksomheds brand og omdømme blandt kunder, leverandører og kommende medarbejdere.

Vis omverden af I tager et socialt ansvar

Når I tilmelder jeres virksomhed erhvervsklubben vil I modtage en medlemspakke med digitalt diplom, printklart diplom, mailsignatur og PP mærke, som I kan bruge til at gøre opmærksom på at I støtter Røde Kors’ arbejde.
Som erhvervsmedlem får I 10 % på førstehjælpskurser.

information om Røde Kors' arbejde

Som erhvervsmedlemmer modtager I:

    • 6 årlige nyhedsbreve med video, cases og lign. som I kan dele på interne såvel som eksterne kanaler for at gøre opmærksom på at I støtter Røde Kors’ indsatser.
    • How to guides om hvordan din virksomhed kan bruge jeres erhvervsmedlemsskab konkret CSR mæssigt.

Se vores Erhvervsmedlemmer